Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž o veselé ponožky Happy Socks

Jaro má být barevné, tak ho rozveselte třeba barevnými ponožkami Happy Socks! Jsou veselé, stylové a hodí se i do lodiček. Dejte sbohem nudě a šedi a soutěžte s námi o barevné ponožky. Tři čtenářky mohou vyhrát dva páry barevných ponožek!

Redakce Marianne | 12. 05. 2014


Happy Socks vymysleli dva švédští návrháři, Viktor Tell a Mikael Söderlindh, a dokázali nemožné. Jejich ponožky zbořily všechny dosavadní módní a společenské předsudky a z ponožek udělaly designový kousek. Jejich návrhy jsou skutečně nápadité a někdy doslova nevídané. Vybrat si můžete z dlouhých či kotníkových ponožek nejrůznějších vzorů. A co je na nich vlastně tak úžasného? Dokážou spravit náladu, když jste smutní nebo naštvaní.

Screen_shot_2014-05-11_at_17.30.01_copy

Ponožky se vyrábějí hlavně z česané bavlny a špičky u ponožek jsou ručně šité, takže budou sedět za všech okolností. Sami autoři veselých ponožek říkají, že jejich výmysl je tak trochu kýčovitý. Ale vlastně je to jedno, protože když dokážou rozveselit a zbavit smutné nálady, tak plní svoji roli na jedničku. „Chtěli jsme vytvořit něco, aby byli lidé šťastnější, a jsem rád, že se to podařilo,“ říká Viktor Tell. Inspiraci prý nacházejí každý den na ulicích a v přírodě, prostě kamkoli se podívají. Jakmile se jim něco zalíbí, vyfotí si to a pak se pokusí přenést na papír. „Jde tedy hlavně o tvary a barvy, které vidím kolem sebe,“ říká Viktor.

Happy Socks byste rozhodně měla ve svém šatníku mít. Podle švédských designérů určitě aspoň dva páry – různobarevné proužkované a tečkované. Ještě je nemáte? Právě je v prodeji nová kolekce jaro–léto, kterou byste si neměla nechat ujít. Zahrnuje jak nové barevné variace, jako jsou káry, puntíky nebo diamanty, tak zbrusu nové modely: zvířecí potisky (kromě leoparda a zebry tu najdete žirafu a krávu), srdíčka, květiny či optické tvary. Více najdete na: www.urbanlux.cz.

A co musíte pro výhru udělat? Až do 25. 5. soutěžíme o 3× dva páry veselých ponožek Happy Socks, které do soutěže věnoval Urbanlux. Pokud chcete vyhrát, odpovězte na následující otázku a odpověď na ni pošlete do 25. 5. na e-mail: [email protected]. Do předmětu uveďte heslo „Ponožky“ a do textu své jméno a adresu: Vyhrává každá 100., 300. a 500. odpověď.

Z jakého materiálu se veselé ponožky Happy Socks vyrábějí nejvíce?

a) kašmíru

b) česané bavlny

c) viskózy

Nápovědu najdete na www.urbanlux.cz.

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.

Výherci:
Karolína Chládková, Praha
Zuzana Ryšavá, Osová Bítýška
Adéla Nekvasilová, Praha