Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž o vstupenky na JazzFest Brno

Parádní lahůdku pro všechny fanoušky jazzu připravili pořadatelé třináctého ročníku festivalu JazzFest Brno 2014. JazzFest Brno patří k nejvýznamnějším festivalům svého druhu. V Brně už hostil takové hvězdy, jakými jsou Bobby McFerrin, Chick Corea nebo George Duke. Letošní ročník láká na dvě desítky jazzových hvězd z domova, Evropy i USA. Tentokrát můžete soutěžit o čtyři vstupenky na koncert světového trumpetisty Ibrahima Maaloufa.

Redakce Marianne | 2. 04. 2014


Přinášíme vám jedinečnou šanci užít si festivalový koncert zdarma. Zasoutěžte si s námi o čtyři vstupenky na koncert Ibrahima Maaloufa. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, mít trochu štěstí, a volňásky na koncert hvězdného trumpetisty jsou vaše.

maalouf_na_sirku

A kdo je Ibrahim Maalouf? Pochází z Libanonu a je dnes skutečnou hudební osobností. Nenechává se žánrově omezit, mezi své hudební vzory řadí v jedné rovině Milese Davise, Dizzyho Gillespieho, Mahlera, Bacha, Mozarta, hip hop, francouzské šlágry, elektroniku a pop-music a všechny dodnes podvědomě promítá do vlastního stylu, pracujícího ještě s prvky arabskými, jazzrockovými i funkovými. Natáčel a koncertoval s Elvisem Costellem, Stingem, Erikem Truffazem a dalšími. Nejdůležitější pro něj zůstává ale vlastní tvorba, kterou zachycují mimořádně úspěšná alba Diasporas (2007), Diachronism (2009), Diagnostic (2012) a Illusions (2013).

Informace k festivalu najdete na www.jazzfestbrno.cz a www.ibrahimmaalouf.com.

A co musíte pro výhru udělat? Až do 11. 4. 2014 do 11 hodin dopoledne soutěžíme celkem o čtyři vstupenky na koncert Ibrahima Maaloufa v rámci JazzFestu Brno, který se koná 14. 4. v 19.30 v Brně. Odpovězte na jednoduchu otázku a odpověď na ni pošlete do 11. 4. na e-mail [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo „Ibrahim Maalouf“ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává každá 100., 200., 300. a 400. správná odpověď. Výherci budou vyrozuměni a jejich jména budou zařazena na guestlist. Pro usnadnění kontaktu uveďte telefonní číslo.

Pokud se na vás štěstí neusměje, a přesto se rozhodnete nenechat si tyto hudební lahůdky ujít, můžete si lístky zakoupit za výhodné předprodejní ceny v síti Ticketportal (www.ticketportal.cz). Pro studenty, seniory a držitele ZTP/P jsou připraveny slevy.

Jednou z hvězd JazzFestu Brno bude jediný světový trumpetista hrající arabskou hudbu s čtvrttóny a dalšími mikrointervaly na trubku se čtvrtým pístem vynalezenou jeho otcem v 60. letech minulého století. Jak se tento jazzman jmenuje?

a) Robert Balzar

b) Ibrahim Maalouf

c) Assaf Kehati

Správnou odpověď najdete na www.jazzfestbrno.cz.

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.