Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž o vstupenky na koncert Brada Mehldaua

Jednou z hlavních hvězd letošního festivalu JazzFestBrno je fenomenální pianista Brad Mehldau. Kapela tohoto amerického hudebníka a skladatele má jedinečný zvuk, jemuž se snaží přiblížit celá řada jazzmanů všech generací. Vy nyní můžete vyhrát vstupenky na březnový koncert Brad Mehldau Trio v naší soutěži.

Redakce Marianne | 25. 02. 2014


Mehldau by se u nás řadil mezi ‚Husákovy děti‘ a z této generace se vypracoval jako nejvlivnější světový jazzový umělec. Patří do nejvyšší ligy jazzových a crossoverových hudebníků a jeho umělecký vývoj inspiruje početné pokračovatele po celém světě. Jazzoví fandové mají jedinečnou příležitost zažít koncert sestavy, kde na kontrabas exceluje Larry Grenadier a na bicí Jeff Ballard. Mehldau v současnosti dělí svoji uměleckou pozornost mezi celou řadu hudebních projektů na pomezí žánrů a svou parádní disciplínu, tedy hru v triu, si hýčká pouze pro výjimečné příležitosti. Právě taková příležitost se mu naskýtá 6. března od 19.30 v brněnském Janáčkově divadle a vy můžete být u toho.

Informace k festivalu a koncertu Brada Mehldaua najdete na www.jazzfestbrno.cz a www.bradmehldau.cz. Vstupenky na festivalové koncerty v cenách od 90 do 690 Kč jsou k dispozici v prodejní síti Ticketportal (www.ticketportal.cz) a běžných předprodejích.

Soutěž ukončena

Výherci:

Milan Jedlička, Brno
jiřina Labajová, Bystřice

Odesláním formuláře souhlasíte se všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.