Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

SOUTĚŽ: Vánoční inspirace

Je tu velká vánoční soutěž a s ní pět soutěžních týdnů plných skvělých cen!

Veronika Hong | 9. 11. 2017

Vánoce jsou za dveřmi a vy zase nevíte, komu co nadělit? A co kdybychom vás zbavili starostí, přinesli vánoční inspiraci a šanci vyhrát skvělé dárky? 

PRAVIDLA SOUTĚŽE JSOU JEDNODUCHÁ: 

❄ Od 9.11. 2017 - 15.12. 2017 surfujte během online soutěže na marianne.cz, elle.cz, marieclaire.cz, joyonline.cz nebo svetzeny.cz a hledejte ikonky vánočních balíčků, které kliknutím rozbalíte a objevíte soutěžní produkty. 

❄ Na výherce, kterým se podaří posbírat nejvíce produktů v nejkratším čase, čekají každý týden hodnotné ceny. Můžete se navíc stát hlavním vítězem a získat ještě atraktivnější výhru! 

❄ POZOR! Soutěžní balíčky se budou objevovat na konci náhodně vybraných článků, které najdete na hlavní straně marianne.cz

ikona

Celá pravidla soutěže a informace o cenách najdete na: www.vanocni-inspirace.cz


SOUTĚŽTE S VÁNOČNÍ INSPIRACÍ TAKÉ NA INSTAGRAMU

Sdílejte na svém instagramovém účtu fotku s prosincovou obálkou časopisů Marianne spolu s věcmi, bez kterých se o Vánocích neobejdete. Přidejte hashtag #vanocniinspirace2017 spolu s hashtagem #mariannemagazine a vyhrajte!

vanocni inspirace instagram

Každý týden v průběhu 5 soutěžných kol redakce Marianne na svém instagramovém účtu vyhlásí výherce nejkreativnější fotografie s #vanocniinspirace a #mariannemagazine. 

Více informací o instagramové soutěži a cenách pro každý týden najdete na: www.vanocni-inspirace.cz