Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěžte o báječnou kuchařku Život je hostina!


Královna současné gastronomie Nigella Lawson představuje další novinku ze své řady úspěšných kuchařek. Až do konce března ji můžete vyhrát na Marianne.cz!

Redakce Marianne | 14. 03. 2013

Nigella si tentokrát pro vás připravila lahodné pokrmy pro sváteční dny, rodinná výročí, a dokonce party pro dospělé i děti! Prozradí vám zejména, jak připravit delikátní bezmasé menu, svatební hostinu nebo jak si vychutnat Velikonoce a jiné svátky.

Na úžasných 480 stranách vás tato kuchařka přesvědčí o tom, že jídlo je důležitou a nedílnou součástí veškerého společenského dění. My jsme si zamilovali například její narozeninové sušenky nebo zamilovaný srdíčkový dort, o kterém jsme psali ZDE. A co teprve takové čokoládové fondue z Toblerone… Mňam!

zivot-je-hostina

Ti z vás, kteří neholdují sladkému si nejspíš připraví Nigellin bezstarostný oběd nebo rostbíf s omáčkou saké a rýží. A na závěr si upečeme rozmarýnový chleba!

Toužíte tuto originální kuchařku mít? Tak vězte, že soutěžíme o celých šest vydání této knihy! To už je celkem slušná šance na výhru, co říkáte?

Stačí zodpovědět jednoduchou otázku. Odpověď na ni následně zašlete do 31. 3. 2013 na e-mail [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚Život je hostina‘ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává 100., 200., 300., 400., 500. a 600. správná odpověď.

Soutěž ukončena, vyhrávají:

Alena Vondráčková, Libřice
Ludmila Čiháčková, Dobruška
Jan Dvořáček, Černošice
Kateřina Mašková, Praha 9
Filip Vyskočil, Plzeň
Kristýna Landová, Praha 4


Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.