Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěžte o poukázky na kvalitní potraviny ze sítě Tesco

Každá koruna se před Vánocemi počítá, tím spíš, pokud jde o nezbytně nutné nákupy, bez kterých se žádná rodina neobejde. V naší soutěži nyní můžete vyhrát poukaz v celkové hodnotě 1000 Kč na nákup v řetězci Tesco.

Redakce Marianne | 3. 12. 2012

A co všechno můžete za poukázky pořídit? Cokoli z široké nabídky od potravin přes spotřební zboží. Vyzkoušejte třeba žhavou novinku v sortimentu prodejen Tesco – nové produkty s označením Pravá chuť. Do oblíbené řady na podzim přibylo 43 novinek, které se pyšní pravou českou chutí a kvalitou. Milovníci sladkého mohou ochutnat nejrůznější druhy ovocných koláčů či buchet. Na své si přijdou i ti, kteří mají rádi kvalitní české uzeniny a maso, včetně zabijačkových pochoutek. Všechny výrobky této řady jsou vyrobeny z kvalitních přírodních surovin a obsahují minimální množství přídatných látek. Na obalu každého výrobku navíc naleznete informaci, v čem spočívá jeho jedinečnost, abyste se mohli v obchodě snadno zorientovat.

Máme pro vás poukázky na nákup v síti prodejen Tesco v hodnotě 1000 Kč, které čekají na tři výherce. Stačí zaslat odpověď na naši otázku do 14. 12. 2012 na e-mail [email protected]. Do předmětu e-mailu uveďte heslo ‚Tesco' a do textu své jméno a adresu. Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď.

Soutěž ukončena, vyhrávají:

Dana Pancová, Plzeň

Jana Holíková, Liberec

Lenka Hůlová, Praha 9


Odesláním formuláře souhlasíte s všeobecnými podmínkami a také s podmínkami užívání internetových stránek.