Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěžte o unikátní vitaminovou péči značky Monodermá

Jaro je tady a vy uvažujete, jak dodat pleti vitalitu a svěžest? Zapojte se do soutěže a vyhrajte jeden ze tří balíčků s vitaminy Monodermá C10 a Monodermá E5, které představují doslova živou vodu pro každý typ pleti. Unikátní balení v podobě jednotlivých ampulí s biologicky rozložitelným obalem MonoDermoDose umožňuje uchovat aktivní látky a zachovat vysokou účinnost vitaminů po celou dobu používání.

Monodermá C10 efektivně redukuje pigmentové skvrny, drobné vrásky a ochrání pokožku před UV zářením. Jeho sílu oceníte při zánětlivé dermatóze i pro zpevnění kontur obličeje. Monodermá E5 hydratuje suchá místa, zklidňuje stresovanou pleť a slouží jako silný antioxidant při její ochraně. Vitaminy můžete vzájemně kombinovat. Podpoříte tím regeneraci pleti po estetickém ošetření a zredukujete jemné rýhy a vrásky. Bezpečně je lze aplikovat i na velmi citlivou pleť se sklonem k červenání.

Monoderma_E5_1

Značku Monodermá přináší na český trh společnost MEDAPREX, o jejíž široké nabídce se můžete přesvědčit na www.medaprex.cz. Najdete v ní také britskou kosmetickou značku Medik8 oblíbenou po celém světě, Dermaheal nebo vlasovou péči Renokin.

Soutěžní otázka:

Společnost Medaprex nabízí kromě vitaminů C10 a E5 také vitamin, který redukuje projevy akné a zpomaluje stárnutí pleti. Znáte jeho jméno?

  1. Monodermá ET10

  2. Monodermá A15

  3. Monodermá B5

Své odpovědi posílejte na emailovou adresu [email protected]. Do předmětu nezapomeňte uvést "Vitaminy pro pleť". Cenu (balíček v hodnotě 1000 Kč s vitaminy E a C) obdrží 50, 100 a 200 odpověď.