Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Soutěžte s adidas a vyhrajte stylové kousky z nové kolekce Statement

Když se podíváte na Karlie Kloss, Dua Lipa, Shay Mitchell, Hannah Bronfman nebo Garbiñe Muguruza první, co vás zřejmě napadne bude „Ty holky mají skvělou postavu!“. Není tedy divu, že se jimi inspirovala značka adidas a vytvořila limitovanou kolekci Statement. A vy tyto stylové kousky teď můžete vyhrát!

Promotion | 23. 11. 2018

Karlie je modelka, Shay herečka, Dua Lipa zpěvačka, Hannah podnikatelka a Garbiñe tenistka. Tyto ženy mají odlišná povolání i různý přístup ke cvičení a právě to je hlavní myšlenkou nové kolekce. Ať už ráno cvičíte jógu a den zakončujete HIIT tréninkem, sportovní oblečení z nové kolekce adidas Statement je všestranné a přizpůsobí se vašim tréninkovým potřebám.

adidas

Kromě toho, že od sportovního oblečení vyžadujeme funkčnost a praktičnost, neméně hledíme i na to, jak vypadá. Pokud chcete být v posilovně nebo kdekoli jinde na tréninku stylová, kolekce adidas je sázka na jistotu. Dynamický design tvoří květinové kamufláže a geometrické potisky, jež se inspirovaly návrhářkou Stellou McCartney. Chladící materiál Climalite odvádí pot od těla a udržuje ho tak v suchu pro maximální výkon. Kombinací materiálu společně s designem vzniká jedinečný funkční styl.

Kolekce se skládá z více než 20 kousků, které se k sobě skvěle hodí. Od sportovních podprsenek přes legíny, bundy, tréninkovou obuv až po doplňky. Vytváří tak dohromady výrazné outfity a looky pro cvičení v ulicích nebo ve fitness studiu. Základem kolekce jsou tři typy sportovních podprsenek - „All Me“, „Don’t Rest“ a „Stroger For It“. Každý z těchto typů podprsenek je k dispozici hned v několika modelech a stylech navržených tak, aby vytvářely oporu pro různé typy postavy i různé tréninkové či sportovní aktivity, od nízké po vysokou zátěž. A víte, co je na tom nejlepší? Nyní je můžete vyhrát v naší soutěži. Čtěte dál a dozvíte se víc.

Podprsenka ALL ME 

- Vynikající opora pro menší velikosti

- Zajišťuje pohodlí a volný pohyb 

- Variabilní atraktivní styly řešení upnutí ramínek pro různé zpevnění

- Vyjímatelné rychleschnoucí vycpávky košíčků

all me

Podprsenka DON’T REST 

- Střední komprese poskytuje oporu až do velikosti košíčků C

- Speciální opora zajišťuje pocit bezpečí při pohybu

- Klasický sportovní střih zadního dílu podprsenky

dont rest

Podprsenka STRONGER FOR IT 

- Vysoká míra opory i pro velká poprsí 

- Tvarované košíčky a stabilizační prvek na přední straně ramínek poskytují maximální komfort i při nejnáročnějších aktivitách

- Nastavitelná ramínka lze upnout do různých stylů

stronger for it

SOUTĚŽ

Vyhrajte sportovní podprsenku adidas dle vlastního výběru. Stačí vyplnit formulář a vaše tréninky díky skvělé podpoře dostanou nový rozměr. 

Soutěž byla ukončena. Výherkyněmi se stávají: Danka Brojáčová, Marcela Sýkorová, Šárka Ječmínková. Gratulujeme!