Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Speciální tipy na vánoční dárky

Náš seriál o dárcích končíme specialitami. Hodí se pro muže i ženy různého věku. Takže pokud stále ještě nic nemáte, rádi vás inspirujeme.

Redakce Marianne | 21. 12. 2012

Jogurt jako dárek

Myslíte, že se to nehodí? Jak se to vezme. Yoplait připravil zcela speciální vánoční edici svých jogurtů ve zlatých, červených a stříbrných kalíšcích, které můžete použít na svíčky, květiny nebo jako mističky na dezerty.

Yoplait1Yoplait2

Maloobchodní sítě, od 27 Kč

Šňupněte si čokoládu

Znáte nějakého milovníka čokolády, který už vyzkoušel, co se dalo? A co když ne? Na trhu je nově šňupací čokoláda. K Vánocům mu můžete pořídit sadu s jemným kakaovým práškem s příchutí maliny a zázvoru, praktickou pomůcku pro snadnou aplikaci prášku na nosní sliznici i názorný návod. Šňupací čokoládu vymyslel belgický cukrář mistr Dominique Persoone a daroval ji kapele Rolling Stones na narozeninové party.

set_cokolada

Boutiques Gourmandes v Brasserie La Gare, set za 1495 Kč

Na prknech, co znamenají svět

Pro všechny, kdo se chtěli stát herci nebo by si rádi vyzkoušeli, jaké je stát na prknech, která znamenají svět, připravila Městská divadla pražská speciální nabídku – jednodenní kurzy s herci pro neherce, jejichž součástí je i návštěva divadelního představení a následná beseda s tvůrci.

Městská divadla pražská, 1500 Kč

Strom pod stromečkem

Nadace Partnerství připravila zajímavou akci. Můžete svým blízkým darovat certifikát na strom. Budou tedy mít v jedné z alejí či v parku, o které nadace pečuje, svůj vlastní strom. Můžete vybírat mezi poukazy na strom do krajiny nebo strom do města.

stromek-do-krajiny2

Nadace Partnerství, 200, 1000 nebo 2000 Kč