Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Spice Girls jsou zpět! Co jste o nich ještě nevěděli?

Kolik z vás si stále pamatuje melodie a dokonce i texty písniček od Spice Girls? Nebojte, jsme v tom s vámi!

Karolína Peřinová | 11. 11. 2018

Od 31. května 1998, kdy Geri Halliwell (nyní Horner) opustila skupinu, uběhla už pěkná řádka let. Po celou tu dobu se několikrát spekulovalo o jejich návratu. Až nyní, po dvaceti letech, Spice Girls oficiálně oznámily své turné! Fanynky Posh Spice se jí ale nedočkají. Victorie Beckham se turné totiž nezúčastní.

Mel B, Mel C, Geri a Emma tuto radostnou zprávu sdělily vtipným instagramovým příspěvkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

K němu uvedly hashtag #friendshipneverends, v překladu "kamarádství nikdy nekončí", stejně tak jako nekončí věrnost jejich fanoušků, kteří se červnových koncertů nemohou dočkat!

Zajímá vás, proč se Victoria Beckham turné nezúčastní? Vyjádřila se k tomu na svém instagramu, kde sdílela oficiální fotku turné Spice Girls. „Dnes byl pro holky velký den, kdy oznámily turné. Bude to první koncert od roku 2012, kdy jsme vystoupily společně! Já se k holkám znovu nepřidám, ale být součástí Spice Girls byla velice důležitá součást mého života. Přeju jim na turné spoustu lásky a zábavy. Jsem si jistá, že to bude fantastická show.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Od doby slávy Spice Girls uplynula dlouhá doba, a tak jsme o nich v galerii připravili několik zajímavostí. Některé pro vás možná budou novinkou, některými vám jen osvěžíme paměť.

15 zajímavostí o Spice Girls