Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Spokojenost, nebo smysluplná práce? Ideálně obojí! Na Malvazinkách to jde

Přibývá těch, kteří nechtějí chodit do zaměstnání jen z povinnosti. Přejí si mnohem víc než „jen“ práci, finanční ohodnocení a benefity. Zaměstnání by je mělo bavit a dávat jim smysl. Určitou výhodu má v tomto směru zdravotnictví. Spíše než jako práce je uplatnění v tomto oboru bráno jako poslání.

Promotion | 30. 09. 2019

Staňte se součástí skvělého týmu profesionálů

Unikátní akutní a následná péče, profesionální tým odborníků, přátelské a podporující prostředí, moderní i historické budovy s výhledem na Prahu téměř v centru města jen 5 minut od stanice metra Anděl. Taková je Rehabilitační klinika Malvazinky, která v listopadu otevře nové oddělení a do svého týmu ráda přivítá nové kolegy. Ti se mohou těšit mimo jiné na spolupráci se zkušeným týmem lékařů a odborníků, práci v příjemném, klidném prostředí renomované kliniky či na osvojení si zajímavých zkušeností z oblasti ortopedie, rehabilitace a fyzioterapie. Svým zaměstnancům klinika dále například poskytuje individuální plánování směn bez nočních příjmů nebo příspěvky na vzdělání až do výše 100 %. Práce ve zdravotnictví je bezesporu naplňující, častokrát však bývá velmi náročná psychicky i fyzicky. I na tuto stránku vedení kliniky myslelo. Její zaměstnanci mohou využít 80% slevu na poskytované wellness procedury a na oplátku nechat pečovat o sebe či své blízké.

mal

Získejte kolegy a zároveň přátele

Přibližně třetinu života strávíme v práci. Dobré vztahy na pracovišti a přátelský kolektiv lze tedy bezpochyby označit za důležitý a žádaný benefit. V oblasti zdravotnictví to platí dvojnásob. Důkazem přátelského prostředí a toho, že na Malvazinkách pracují spokojené sestřičky, které mají sílu a elán účastnit se, a dokonce vyhrát odborné soutěže, je nedávné výborné umístění sestřičky z oddělení Následné intenzivní péče v 9. ročníku soutěže Sestra sympatie. Petra Verčík zaujala jak širokou veřejnost, tak i přítomné slavnostního vyhlašování a obdržela hned dvě korunky (vítězka soutěže Sestra sympatie a speciální kategorie Sestra sympatie plesu), což se stalo teprve potřetí za devět ročníků této akce. V odborné porotě zasedly takové kapacity, jako jsou například pan profesor Pavel Pafko, docent Jan Měšťák či děkan 1. lékařské fakulty UK profesor Aleksi Šedo. Petra Verčík v rámci rozhovoru po tomto úspěchu nezapomněla zmínit, že mimo rodinu a přátel to byli právě kolegové z práce, kteří jí nejvíce pomáhali v přípravách na soutěž. Spokojenost zaměstnanců potvrzují i výsledky celostátního hodnotícího projektu Nemocnice ČR, kdy se v loňském roce Rehabilitační klinika Malvazinky umístila na druhé příčce v kategorii Bezpečnost a spokojenost zaměstnanců nemocnic v rámci kraje Hl. m. Praha. V té se mimo jiné hodnotí, jaká je vzájemná spolupráce mezi personálem na pracovišti, zda zaměstnavatel poskytuje možnost seberealizace či dalšího profesního a odborného vzdělávání a mnohé další.

Chcete-li se stát součástí týmu Rehabilitační kliniky Malvazinky? Volejte na telefonní číslo +420 251 116 656 nebo pište na [email protected]. Pracovnice Rehabilitační kliniky Malvazinky si s vámi domluví osobní schůzku a budete se moct podívat, jak to u nich vypadá. Malou ochutnávku pro vás máme již nyní díky následujícímu videu.

pr
Petra Verčík – Sestra Sympatie 2018

15 let prvotřídní péče a neustálé novinky pro pacienty

Nejen spokojený zaměstnanec, ale i kvalita a šíře poskytovaných služeb má zcela zásadní podíl na zdárném uzdravení pacienta. Proto vedení kliniky podniká kroky i v tomto směru. Jedním z nich je i opětovná možnost nechat se zaregistrovat k praktickému lékaři. Od září přijímá nové pacienty paní doktorka Kovaříková. Ti se mohou těšit na krásné a nově zrekonstruované prostory budovy příhodně nazvané Zámeček. Kdo hledal v Praze praktického lékaře pro dospělé, potvrdí, že najít ho bývá poměrně adrenalinový zážitek. Protože jsou Malvazinky především rehabilitační klinikou, přichází neustále s novými cestami a postupy, jak pacienty co nejúčinněji navrátit zpět do běžného života. To se zkušenému týmu odborníků daří již několik let díky výjimečnému programu tzv. Škole chůze, která se zaměřuje na pacienty po amputaci dolní končetiny. Průběh Školy chůze je zcela individuální. Záleží na osobnosti pacienta, jeho fyzickém, psychickém i zdravotním stavu a také na jeho osobních cílech. Jinak se pracuje s člověkem, který se chce věnovat vnoučatům a chce být schopen si s nimi dojít sednout na zahrádku, a jinak s tím, kdo chce zase jezdit na kole nebo zdolat pěšky Sněžku. Stovky vděčných pacientů a jejich blízkých jsou důkazem, že jsou pracovníci Rehabilitační kliniky Malvazinky v navracení lidí zpět do běžného života úspěšní.

Máte-li zájem o registraci k praktickému lékaři a nebo se chcete zeptat na cokoliv s tím souvisejícího? Není nic jednoduššího, než zavolat na telefonní číslo +420 251 116 600, kde vám operátoři Rehabilitační kliniky Malvazinky poskytnou bližší informace.

pr

Stabilní partner v oblasti zdravotnictví s mezinárodním zázemím

Rehabilitační klinika Malvazinky je součástí skupiny VAMED MEDITERRA. Ta v České republice mimo ni provozuje dalších osm zdravotnických zařízení a střední zdravotnickou školu. Skupina je členem nadnárodního holdingu VAMED, který je vedoucím globálním poskytovatelem celé řady služeb pro nemocnice a další zdravotnická a lázeňská zařízení ve světě. Od výstavby nemocnic až po celkové provozní řízení takových zařízení. Historie holdingu VAMED sahá až do roku 1982 a v současnosti působí ve více než 80 zemích světa. Jednotlivé tuzemské nemocnice a kliniky získaly za dobu svého působení ve skupině řadu prestižních ocenění a certifikací, ať už za finanční stabilitu či za pozitivní hodnocení pacientů.

pr