Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Sportovní značka 4F otvírá v Praze svůj vlajkový obchod

Rádi sportujete a chcete u toho dobře vypadat? Ať už jste profesionál nebo amatér, při sportovní aktivitě potřebujete kvalitní oblečení, které váš pohyb podpoří. A my víme, kde ho najdete.

Promotion | 14. 06. 2019

Každá to známe, vidíme krásné sportovní legíny a hned máme chuť jít si zacvičit, abychom si je mohly obléct. Není žádnou novinkou, že hezké sportovní oblečení nás motivuje k výkonu. Dokonce existují studie, které jeho vliv na výkon dokazují. A to nemluvíme ani o jeho funkčnosti. Je samozřejmé, že v kvalitních běžeckých botách se vám poběží lépe, ale spoustu lidí (zejména ženy) „nakopne“ i jen skutečnost, že jim to ve sportovním oblečení sluší.

4F

Značka 4F nabízí oblečení, které kombinuje kvalitní materiály, moderní technologie a nejnovější trendy. A to je přesně to, co potřebujeme, navíc, když je to cenově dostupné. Značka chce svými produkty inspirovat lidi, aby začali sportovat a povzbuzuje je, aby se sport stal součástí jejich každodenního života. Nezáleží, jak jste rychlí nebo silní, profesionálové či amatéři, oblečení a sportovní vybavení 4F je ideální jak pro trénink, tak i pro každodenní nošení.

J26. června se v obchodním centru Chodov otevře již čtvrtý obchod značky 4F v České republice. Bude mít zcela nový a moderní vzhled a najdete zde celou řadu sportovního a volnočasového oblečení. "Náš první obchod 4F v České republice jsme otevřeli v roce 2016 a od té doby jsme postupně navyšovali naše postavení na českém trhu. Česká republika je pro nás se svou ohromnou historií sportovních výkonů a svým nadšením pro sport a volnočasové aktivity samozřejmě jedním z nejdůležitějších trhů a věříme, že se tento nový obchod stane naší skutečnou vlajkovou lodí," říká Małgorzata Gabryś, vedoucí Expanze & Investic OTCF, provozní společnosti sportovní značky 4F.

Naši favorité z kolekce 4F

Značka 4F je již ve 36 zemích na 4 kontinentech. Provozuje více než 200 obchodů po celém světě. Její oblečení je dostupné také ve 400 sportovních obchodech s různými značkami po celém světě.

Nezapomeňte, 26. června nová prodejna v obchodním centru Chodov!