Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Streetstyle z fashion weeku v Kodani - co se nosí, když je ve Skandinávii léto?

Zítra končí týden módy v Kodani představující kolekce na jaro a léto příštího roku. Zatímco modely na přehlídkových molech už jsou o téměř rok napřed, nás aktuálně zajímá, co se nosilo v ulicích dánské metropole právě během tamního fashion weeku.

Eliška Vrbová | 8. 08. 2019

Neutrální tóny nejrůznějších odstínů béžové jsou v dánské metropoli stále populární, nicméně během fashion weeku se v ulicích Kodaně objevilo i spoustu barev. Oversized šaty jsou na léto ideálním kouskem, stejně jako oversized košile. Tu v Kodani hvězdy tamního streetstylu nejčastěji obékly v kombinaci s úzkými kraťasy, ať už džínovými nebo s aktuálně velmi trendy "cyklistickými" šortkami. Díky o něco chladnějšímu kodaňskému podnebí se i v srpnu hodí stylový trenčkot, který se sám o sobě postará o stále trendy outfit. A co se týče těch nejžhavějších trendů, z těch byla nejvíce vidět batika. 

Fashion week v Kodani si nenechala ujít ani Daniela Kociánová, česká modelka působící převážně v Londýně. Ta na jednu z přehlídek oblékla fialový vzorovaný komplet od značky Brogger.

Styl z ulic Kodaně