Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Střih pro všechny aneb Najděte si i vy padnoucí sportovní outfit

S oblečením adidas můžete sportovat bez omezení, v pohodlí a navíc stylově!

Promotion | 13. 08. 2018

Všechny toužíme vypadat skvěle za každých okolností. Na našem vzhledu nám záleží samozřejmě i při cvičení. Kupujeme si stylové sportovní outfity a ladíme je do různých barevných kombinací. Máme pocit, že nás oblečení motivuje k výkonu, ba dokonce výkon zvyšuje. Není to ale jen výmluva k tomu, abychom si mohly koupit další pestrobarevné legíny, které nám v šatníku chybí? Odpověď zní: není. A je to vědecky dokázáno!

Na starém známém pořekadle „Šaty dělají člověka“ opravdu něco bude. Vědci potvrdili, že oblečení, které máme na sobě, ovlivňuje naše chování a postoje. Proto ve chvíli, kdy si oblékneme něco sportovního, dostane mozek podvědomě pokyn, že se má připravit na fyzickou aktivitu.

Oblečení umí dělat divy, a to i s naším sebevědomím. Pokud se cítíme dobře ve sportovním outfitu, mnohem více si věříme a dokážeme nastartovat naše tělo k vyšším výkonům.

adidas

Ženy při výběru sportovního oblečení potřebují skloubit styl, dobře padnoucí střih, kvalitní provedení, pohodlí i funkčnost. Každá se věnuje jinému sportu a od toho se také odvíjí jejich nároky, kladené na správné oblečení. Značka adidas vytváří kolekce, které vyhovují potřebám všech žen z různých sportovních odvětví. 

Ve vaší sportovní výbavě by vám neměly chybět kvalitní legíny. Kolekce adidas nabízí tři typy, které vás nadchnou svými materiály, provedením i střihem. Při výběru si ujasněte, k jakým sportovním účelům je budete oblékat. Každý model je určen pro různé druhy fyzické aktivity. Milovnice pilates a jógy ocení legíny s vyšším pasem. Pro běžkyně je zase ideální model s pevnější strukturu a bezešvou konstrukcí, která celkový pohyb usnadní a vy tak můžete dosáhnout maximálního výkonu.

Všechny potřebujeme při cvičení podporu! A to hlavně v podobě sportovní podprsenky. Nepodceňujte její výběr. Důležitá je správná velikost, materiál, vhodný střih a nesmíme zapomenout ani na design. Podle toho, jaký sport děláte i jak velkou podporu potřebujete, si můžete vybrat ze tří druhů sportovních podprsenek, které adidas nabízí. Podprsenky mají nastavitelná ramínka, vyjímatelnou výstuhu i UV ochranu.

Adidas podporuje ženy ve všech sportech. Zároveň se inspiruje jejich potřebami a vytváří tak ryze ženské koncepty, které umožňují věnovat se sportu bez omezení, v pohodlí a navíc stylově.

SOUTĚŽ

Na Facebooku Marianne probíhá soutěž o legíny HOW WE DO, sportovní podprsenku STRONGER FOR IT RACER a obuv SOLARBOOST. Zúčastněte se a vyhrajte stylovou sportovní výbavu! Soutěž končí 16.8.

adidas