Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

SVATBA MARIANNE: VÍTĚZNÝ PÁR!

A je to tady! Seznamte se s párem, kterému vystrojíme pohádkovou svatbu.

Veronika Hong | 16. 03. 2018

Dvě stě třicet sedm párů nám poslalo příběh o své lásce, ale i o životních překážkách a vzájemné podpoře, která jim je pomohla překonat. Redakce Marianne děkuje všem soutěžícím, že se s námi podělili o tyto úžasné momenty. 

Nebylo lehké vybrat vítězný pár. Pečlivě jsme prošli všechny přihlášky a strávili hodiny výběrem finalistů, se kterými jsme se osobně setkali v redakci Marianne. Vyhrát může ale jen jeden pár a my bychom vám ho rádi představili. 

Vítězi Svatby Marianne se stali Klára Klasová (26) Jiří Pitel (26) Ústí nad Labem. Tento sympatický pár je spolu 6 let a před 15 měsíci přivedl na svět krásnou holčičku Ellu. Jsme nesmírně šťastni, že právě jim můžeme splnit sen o pohádkové svatbě. 

Svatba Marianne
Zdroj: Klára Klasová

PŘÍBĚH KLÁRY A JIRKY

S mým přítelem jsme se seznámili už v 15 letech, kdy také proběhlo naše 1. rande.

On byl jedním z nejhezčích kluků z města a já (tenkrát naivka) jsem si na něj dělala zálusk :-D. Rande dopadlo tak, že se mi neozval. 5 let poté jsme se spojili na sociální síti, psali si a dali si 2. schůzku. Já už o něco ,,moudřejší" a vyspělejší jsem si nedělala moc velké naděje a ani jsem si nic neslibovala. On se ale ozval a ozýval se čím dál častěji. Bylo nám spolu moc dobře a tak jsme se do sebe zamilovali. Nemohli jsme bez sebe být. Byli jsme na sobě doslova závislí. Vždy jsem na něm obdivovala, jak je cílevědomý a zároveň mě vytáčel svou neustálou hlavou v oblacích. Po 2 letech vztahu jsem povýšila v práci a to byl náš bod zlomu. Konečně dělala něco, co mě baví a protože jsem tomu chtěla dát maximum, trávila jsem dost času v práci. Byli jsme spolu velice málo. Hádali jsme se tak moc, až došlo k rozchodu. Oba nás to ale zasáhlo a oba jsme tím trpěli. Já na tom byla psychicky špatně a chtěla ho zpět, on si ale dal mé číslo do ignorace a dělal, že neexistuji. Pár měsíců po rozchodu měl vážnou autonehodu. Měl veliké štěstí, že je tu mezi námi a protože jsem udržovala vztahy s jeho rodinou, dověděla jsem se, co se stalo a jela za ním. Měla jsem o něj strach a chtěla se o něj starat, tak jsem s ním trávila dost času. Uvědomili jsme si, že k sobě patříme a že nás osud svedl opět dohromady. Během těch 6 let jsme toho tolik prožili, přežili a dokázali, že věřím, že on je ten pravý a nic nás nerozdělí. Přivedli jsme na svět holčičku a do budoucna doufáme, že bude mít sourozence a my budeme jedna velká, šťastná rodina.

Svatbu snů bychom měli vyhrát protože většina ideálních míst je pro letošní sezonu již zabraná a my doufáme, že dokážete zázrak a ještě letos nás oddáte :)

CO JE ČEKÁ

Klára a Jirka se setkají s Evou Keilwerth, spolumajitelkou prestižní svatební agentury White Agency, která se postará o organizaci celé svatby od A do Z společně s nejlepšími svatebními dodavateli. 

Pár si vybere snubní prsteny v klenotnictví Halada Marry Me. Kláru čeká výběr svatebních šatů, zkouška make-upu s vizážistkou luxusní kosmetické značky Lancôme a zkouška účesu s vlasovou stylistkou L'Oréal Professionnel. Ženich navštíví butik pánské módní značky Blažek, která ho obleče do perfektně padnoucího obleku. 

Náš pár má před sebou i další příjemné povinnosti, jako je ochutnávka dortu, svatebního menu nebo výběr květin pro jejich velký den na zámku Bon Repos. 

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT

Marianne.cz bude u těchto výjimečných okamžiků a exkluzivně vám přinese reportáže z příprav. Sledujte náš web a sociální sítě (Facebook, Instagram), aby vám neuniklo nic ze Svatby Marianne!

Svatba Marianne
Zleva: marketingová ředitelka Sanja Čengič Kulenovič, Klára Klasová, Jiří Pitel s dcerou Ellou, šéfredaktorka Monika Mudranincová, online editorka Veronika Hong, zdroj: Marianne

V květnovém čísle Marianne vám prozradíme víc o Kláře a Jirkovi. V zářijovém vydání vás čeká velká reportáž ze svatby, která se bude konat 18.7. 2018. 

Vítězný pár si získal naše srdce a doufáme, že svou vřelou láskou, vlídností a milou povahou si získají i ta vaše. Našim přáním je, aby si snoubenci vše užili a mohli sdílet svou radost s rodinou a přáteli. 

#SvatbaMarianne

Svatba Marianne

 

 

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte