Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Královský skandál na obzoru: Sestra Meghan Markl o ní píše knihu

Přípravy na královskou svatbu jsou v plném proudu. Již nějakou dobu na ně však vrhá stín rodina budoucí manželky prince Harryho.

Veronika Hong | 7. 02. 2018

Nevlastní sestra americké herečky Maghan Markle, Samantha Grant, otevřeně promluvila o své slavné příbuzné a nebylo to vůbec lichotivé. Samatha a Meghan se nestýkají. Mají ale společného otce, který v roce 2016 vyhlásil osobní bankrot a nyní žije v Mexiku.

“Myslím, že by ses měla zachovat správně a postarat se o něj,” vzkázala Samantha sestře prostřednictvím médií.

Samatha má roztroušenou sklerózu a je více než 10 let na invalidním vozíku. Údajně jí rozčílilo, když viděla oficiální zásnubní fotky královského páru, na kterých je Meghan oblečená v luxusních šatech. 

Když si může dovolit šaty za $75.000 (pozn. red.: 1,5 milionu korun), může si dovolit pomoct našemu otci. Takhle to vidím já,” uvedla důvod svého rozčarování. 

m
Samantha měla na mysli tuto róbu za neuvěřitelných 1,5 milionu korun. Zdroj: Getty

Nevlastní sestra budoucí vévodkyně popsala jejich vzájemný vztah jako chladný, ale trvala na tom, že vůči ní nechová žádnou zášť. 

Vždycky jsem na ni byla pyšná, nikdy jsem jí nezáviděla”, vysvětlovala Samantha. “Také jsem před sebou měla slibnou hereckou kariéru, ale rozhodla jsem se místo toho jít na univerzitu,” dodala.

Těžko uvěřit, že Samantha necítí žádnou závist. Sama uvedla, že Meghan měla vždy vysoké cíle, co se týče společenského postavení. “Nechová se jako člen královské rodiny. Hollywood ji změnil. Svoje ambice staví před důležitější věci. Vždycky snila o tom, že bude mít titul. Princ Harry se jí líbil. Odjakživa měla slabost pro zrzky,” prozradila. “Královská rodina by byla konsternovaná tím, jak se zachovala k vlastní rodině. Tu pravdu by neunesl ani princ Harry,” dodala. 

m
Meghan Markl a princ Harry oznámili své zasnoubení 27. listopadu 2017. Zdroj: Getty

V kritice své slavné sestry pokračovala dál a dokonce nyní píše k knihu s provokativním názvem: Deník sestry ambiciózní princezny. Její chování spíše nahrává názorům, že se snaží jen zviditelnit.

Jaká je pravda o vztahu Meghan k otci, ví jen budoucí vévodkyně sama. Existují vždy dvě strany mince. Oba snoubenci se s ním setkali před několika měsíci a nic nenasvědčovalo tomu, že by na něj zanevřela. Naopak se nikdy netajila, že má otce velmi ráda, což dokazovala i na svých sociálních sítích. Navíc podle vyjádření Meghanina nevlastního bratra, Thomase Markla Jr., mají s otcem skvělý vztah a on je na svou dceru nesmírně pyšný. 

Harry a Meghan budou oddání 19. května tohoto roku v kapli svatého Jíří na Windsorském zámku. 

ČTĚTE TAKÉ: Královská svatba: Jaké svatební šaty oblékne Meghan Markle?