Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Luxusní i skromné zásnuby slavných: Toto jsou jejich dojemné příběhy

Info ikona
Katy Perry Orlando Bloom

Žádost o ruku je nezapomenutelný okamžik, který je navždy zapsán do naší paměti. Proto se spousta můžu (dnes už i žen) snaží pro tuto událost vymyslet něco speciálního. Možná byste čekali, že celebrity, které mají k dispozici obrovské množství finančních prostředků, udělají ze zásnub luxusní záležitost. Některé z nich v tomto ohledu nezklamaly, ale kdo položil ženami tak očekávanou otázku doma, při vaření večeře?

Slavní si sice mohou dovolit diamanty, vyhlášené destinace, vrtulníky nebo celý orchestr, aby svou drahou polovičku ohromili. Jsou ale z této události zřejmě stejně nervózní jako "obyčejní smrtelníci". Někdo proto na sebe neklade přílišný tlak a místo zařizování zásnub snů se soustředí na to, aby byl vůbec schopen onu otázku vyřknout a nezakoktat se. Jiní jsou zas natolik sebevědomí, že klidně uspořádají romantickou noc v iglú na místě, které je zcela odstřihlé od světa.

V naší galerii např. zjistíte, kdo si dal práci s vymýšlením originální žádosti o ruku nebo komu, i přes pohádkové zásnuby, manželství vydrželo jen krátce. 

Slavné zásnuby
Mohlo by se vám líbit