Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Nejkratší manželství celebrit: Páry, kterým to pod čepcem moc dlouho nevydrželo

Info ikona
kim

U oltáře si slíbili lásku až za hrob. Místo toho se po svatbě do toho hrobu málem navzájem dostali. A tak po pár měsících přišel rozvod. Kdo z celebrit drží rekord v nejkratším manželství?

Život není pohádka, a tak i ve světě celebrit najdeme páry, kteří si sice řekly své „ano“, ale po několika týdnech či měsících toto slovo přeformulovaly v „ne“. Jenom si vzpomeňme na svatbu zpěvačky Miley Cyrus s australským krasavcem Liamem Hemsworthem. Tento pár se dal dohromady při filmovém natáčení, a následně se několikrát rozešel a zase sešel. Miley s Liamem možná věřili, že jejich partnerské neshody vyřeší právě manželský svazek. Světe div se, nešlo o šťastnou úvahu. A tak se pár po osmi měsících rozešel. Mimochodem, proslýchá se, že aktuální hit Flowers od Miley Cyrus je „tak trošku“ adresovaný Liamovi. Napovídá tomu už jenom holý fakt, že singl vyšel 13. ledna, tedy v den narozenin Liama Hemswortha.

Mohlo by se vám líbit

K „rozvodovým“ rekordmanům se řadí také zpěvačka Katy Perry a britský komik Russell Brand. I když šlo údajně o lásku jako hrom, ani jejich manželství nevydrželo léta. Ve svazku manželském totiž dvojice setrvala pouhých 14 měsíců. „Byl jsem do ní opravdu, opravdu zamilovaný, ale bylo těžké se vídat. Byl to nádherný vztah... Mnoho věcí ale nefungovalo z praktických důvodů,“ řekl Russell Brand v rozhovoru s Howardem Sternem.

V naší galerii zjistíte, kdo utratil za svatbu 10 milionů dolarů a po dvou měsících požádal o rozvod, a také objevíte pár, kterému manželství trvalo pouhých 55 hodin.

Nejkratší manželství celebrit
Mohlo by se vám líbit
Zdroj článku