Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

SVATBA MARIANNE: Soutěž je ukončena, vybíráme finalisty!

Magazín Marianne připravil pro všechny zamilované velkou soutěž o pohádkovou svatbu.

Anonymous | 18. 01. 2018

Děkujeme všem účastníkům soutěže Svatba Marianne za příspěvky! Vaše příběhy plné lásky, radosti i úsměvných okamžiků nás neskutečně potěšily. Nebude lehké mezi nimi vybrat ten nejlepší. 

Soutěž skončila a porota nyní vybírá finalisty, z nichž vzejde vítězný pár. Pokud jste poslali svůj příběh s fotografií do 1.3. 2018 do 12h odpoledne a stále se nezobrazil na webu SVATBA MARIANNE, nezoufejte. Do soutěže jste určitě zařazeni a příspěvek se v dohledné době zobrazí mezi ostatními. 

Svatba Marianne

Vítěznému páru zařídíme svatbu na zámku, kde si budete připadat jako v pohádce. Nevěsta si vybere ty nejkrásnější svatební šaty a ženicha oblékne od hlavy až k patě česká módní značka BLAŽEK. O svatební make-up se postará profesionální vizážistka luxusní kosmetické značky LANCÔME a účes vykouzlí vlasový stylista z L’ORÉAL PROFESSIONNEL.

Svatba Marianne

Váš slib lásky zpečetí luxusní prsteny MARRY ME BY HALADA. Šperky Halada také ozdobí nevěstu ve svatební den. Květinovou dekoraci připraví vyhlášené pražské květinářství, impozantní dort dodají mistři cukrářského řemesla a o velkolepou hostinu se postarají profesionální kuchařský tým. Celou svatbu od A až do Z vám připraví renomovaná svatební agentura WHITE AGENCY. Vy si jen připravte přípitek a bavte se!

Svatba Marianne

#SvatbaMarianne

SOUTĚŽTE DÁL O SKVĚLÉ CENY!

Soutěž o svatbu snů je uzavřena, ale vy v přístích týdnech můžete stále se Svatbou Marianne vyhrát zajímavé ceny od našich partnerů. Sledujte Facebook Marianne a Instagram Marianne, aby vám neunikla žádná ze soutěží!

Sen o pohádkové svatbě vám splní ti nejlepší z nejlepších:

loga