Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

SVATBA MARIANNE: Zkouška svatebního make-upu

Výherci pohádkové svatby Klára a Jirka si už brzy řeknou své "ANO" na zámku Bon Repos. Dnu D ale předchází přípravy, mezi nimi je také zkouška make-upu. Ten pro Kláru vytvoří National Make-up Artistka pro značku Lancôme, Jana Darmovzalová.

Markéta Vörös | 13. 07. 2018

Svatba je pro většinu z nás jedním z nejdůležitějších životních mezníků, a proto věnujeme pozornost každému detailu, svatební make-up nevýjimaje. Ten by měl odrážet naši osobnost a měly bychom se v něm cítit samy sebou. Stejně jako Klára v decentním a rozjasněném looku, který jí Jana pro tento významný den vytvořila.

cdsjflksjf

Základem je příprava a sjednocení pleti. Jana použila oční krém Absolue Yeux Premium ßx, který projasní oční okolí a vyplní jemné linky. Na pleť použila sérum Advanced Génifique, které pleť hydratuje, ale zároveň je lehké a poslouží skvěle jako primer pod make-up. To aby make-up držel na místě celý den i noc.

sdjldksfjkdlsfj

Výběr správného make-up je alfa-omega celého looku! Krycí schopnost by měla být střední, ale na pleti byl měl působit jako druhá kůže.

dfdkjglkdg

Jana zvolila lehký hydratační make-up Teint Miracle od Lancôme, který splňuje všechna kritéria a navíc je hydratační a obsahuje faktor SPF15.

Pokud plánujete mít svatbu nebo hostinu venku, tak se bude určitě hodit.

jdjdjglkdj

Na oči Jana zvolila stíny dohněda s lehkou perletí, která jim dodala jiskru. Nezapomněla ani na obočí, které pouze lehce zvýraznila, aby působilo nadále přirozeně. K tomu jí pomohla nová tužka na obočí Brow Define Pencil a gel na obočí Sourcils Styler, který ho zafixuje až na čtrnáct hodin.

dskjfskdkgd

Multifunkční paletky užijete na běžný denní make-up stejně jako na svatební. Paletka Bronze&Glow dodá zdravý lesk i barvu. Funguje jako bronzer, rozjasňovač a tvářenka v jednom. 

jshddsjfsjfk

Výběr tvářenky - na svatební den Jana doporučuje krémovou Cushion Blush Subtil. Je lehká a dodá vašim tvářím mladistvou šťavnatost, i když v Klářině případě to nebylo třeba. Pokud si nevíte rady, přiložte si k tvářím obě barvy, jako to udělala Jana. Ta nakonec zvolila odstín 022, který byl naším favoritem!

xcjdlkglkdjg

Aby řasy byly dokonale natočené a připravené na aplikaci řasenky, použila Jana bázi pod řasenku Cils Booster XL. A jakou zvolit řasenku? Zásadně Hypnôse voděodolnou řasenku, doporučuje Jana Darmovzalová. Slzy budou téct proudem, tak ať to na vašem make-upu není znát. 

dfjklsgjkdjfk

Takto vypadá finální look, který Kláře vytvořila National Make-up Artistka značky Lancôme, Jana Darmovzalová. Jak se vám líbí? My v redakci jsme nadšeni! Klára vypadá svěže, mladistvě a už se nemůžeme dočkat, jak jí to bude slušet ve svatební den.

cdsfkdgjk

Uvidíme se 18. července. Těšíte se?