Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Svatba

Ženich na míru aneb Už to není jen o nevěstě

Mnoho z nás hledá dokonalého muže, se kterým bychom mohly kráčet k oltáři v dokonalý den. Toho pravého partnera vám sice najít neumíme, ale prozradíme vám, kde z něj udělají ideálního ženicha.

Promotion | 2. 02. 2018

Znáte ten pohled v očích muže, když vidí svoji nastávající kráčet svatební uličkou? Je překrásná. Má na sobě pečlivě vybrané, perfektně padnoucí šaty, jejichž hledáním strávila minimálně několik měsíců. Máme za to, že i nevěstě by se měl zatajit dech při pohledu na budoucího manžela. 

Protože je svatební den (pro většinu z nás) jediný a neopakovatelný, vše by mělo být bezvadné, včetně ženicha. Nic nesluší muži víc než perfektně padnoucí oblek, proto se vyplatí nechat si ho ušít na míru. Bude se v něm cítit pohodlně a hlavně výjimečně. 

Made to Measure

Kdo lépe rozumí českému muži než ryze česká pánská módní značka Blažek, která velmi dobře ví, jak důležitý je váš den D. Jednou z jejích předních služeb je také šití na míru (anglicky Made to Measure). V kombinaci s širokým výběrem materiálů od předních italských výrobců látek a zkušeností zručných krejčových je to záruka skvělého výsledku.

blažek
Obleky Blažek

Pánové si mohou vybírat dle stylu svatby z barevné škály od smetanové přes šedou barvu až po večerní černou. I doplňky si lze individuálně zvolit podle návrhu obleku. 

To, že značce Blažek náleží na výjimečnosti události, jakou je svatba, dokazuje i spolupráce s prestižním italským výrobcem látek Lanificiem F.lli Cerrutim. Ten připravil právě pro tyto slavnostní příležitosti kolekci materiálů s názvem iParty, které vynikají hedvábným leskem. Naleznete v ní látky ze 100% vlny nebo kombinace vlny a mohéru, případně vlny a hedvábí. 

blažek
Slavnostní oblek Blažek

Návštěva krejčího 

V naprosté většině případů stačí dvě návštěvy. Při té první pro­běhne měření, výběr mate­ri­álu a všech dal­ších detailů. Druhá návštěva je záro­veň zkouš­kou hoto­vého obleku, a pokud si nepře­jete další úpravy, tak si v ten samý den také odnášíte svůj nový oblek domů. Samotné ušití obleku na míru trvá 4 - 5 týdnů.

Krejčovství Blažek najdete v Praze a v Brně.

Více informací o svatebních oblecích na míru zde: SVATEBNÍ OBLEKY BLAŽEK

blažek

Přihlaste se do soutěže o pohádkovou svatbu. Ženicha ustrojí do výjimečého obleku značka Blažek. Více na SVATBA MARIANNE!

blažek
Źenich má na sobě šedý oblek Blažek