Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Šviháci lázeňští aneb Nejelegantnější muži na KVIFF

Během karlovarského filmového festivalu se rády kocháme krásnými ženami v okouzlujících večerních róbách. Nesmíme ale zapomenout ani na pány, kteří kolikrát svými skvěle padnoucími a precizně ušitými obleky zastíní kdejaké šaty. Kterým mužům to letos na kolonádě slušelo nejvíc?

Karolína Peřinová | 12. 07. 2018

Matěj Ruppert

Blažek

Trendy se týkají i pánských obleků. Tím letošním je dvouřadé sako, které si oblékl zpěvák Matěj Ruppert. Dvouřadá saka nosím rád. Působí slavnostně a cítím se v nich jako opravdový gentleman, proto jsem ho zvolil i pro tuto příležitost. Mám rád české návrháře. Už nějakou dobu jsem věrný značce Blažek. Líbí se mi jejich střihy a oceňuji, že oděvy jsou vyrobeny z velmi kvalitních materiálů. Příjemně se nosí a troufám si říci, že lichotí mé postavě.“

David Ondříček

BlažekZnámý český režisér sklidil v rámci festivalu v Karlových Varech hned dvojnásobný úspěch – za nový snímek Dukla 61 i dokonale padnoucí oblek značky Blažek.

Janek Bartoška

Blažek

Syn Jiřího Bartošky se již několik let věnuje produkci. Pokud zrovna není na place, tak se často účastní společenských akcí. Chybět nemohl ani na závěrečném ceremoniálu. Oděn byl do smokingu značky Blažek, ve kterém vypadal jako pravý gentleman.

Koho byste označili jako nejlépe oblečeného muže na KVIFF?

 

ČTĚTE TAKÉ: Jaké šperky se blýskly na festivalu v Karlových Varech?