Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Tábor, na který nezapomene!

Což takhle svoji ratolest poslat na dětský tábor, který jí dá víc než jen hromadu vzpomínek a zábavy?

Redakce Marianne | 8. 06. 2013

Polorozpadlé chatky, noví kamarádi, masochistický bobřík odvahy, táborák a nezřízený mejdan v podobě odpolední dětské diskotéky. To všechno jsou báječné vzpomínky na letní tábor, které se nás drží ještě dnes. Je to ale opravdu to, co dnešní děti chtějí?

Od Šemíka až po adrenalin

Nabídka táborů je více než široká. Vašemu dítku může znít lákavě (stejně jako vám při pomyšlení na dva týdny bez závazku…), ale při výběru vhodného tábora se mějte na pozoru. Zaměřte se na reálné potřeby (ale také tužby) svého dítěte.

Zájmy mladé generace se rychle mění, a tak si ověřte, zda láska ke koním vaši dceru náhodou už neopustila, než jí zaplatíte léto v sedle. Spolehněte se také na doporučení známých než jen na líbivou reklamu na internetu.

Letni_Tabor

Dejte jim inspiraci

Kdy jindy si dopřát seznámení se svým idolem než v dětství a dospívání? Díky Holmes Place Academy můžete svého malého tanečníka poslat na taneční tábor s Libuškou Vojtkovou či Alicí Stodůlkovou známou z pořadu StarDance, kde tvořila pár s hercem Pavlem Křížem.

Tábor se uskuteční v klidném prostředí rodinného statku v Nalžovicích, obklopeného lesem a loukou. Tančit se zde bude v novém tanečním sálu s odpruženou dřevěnou podlahou a zrcadly. K dispozici bude také trampolína a vodní skluzavka.

Alice_Stodulkova

Pošlete ho za kopečky

Další z možností je zahraniční tábor. Je vhodný zejména pro starší děti a teenagery. Co více jim dát do života než konverzaci v cizím jazyce a poznání jiné kultury? V nabídce agentury Czech-us naleznete například Chelsea football camp, Tenisový kemp, Jezdecký kemp, Motocyklový kemp či Outdoorový kemp.

Oblíbenými destinacemi pak jsou Velká Británie, Malta, Španělsko, Německo, Rakousko, ale i třeba Kanada. Zajímavostí je, že pokud se budete chtít v jazyce zdokonalit i vy sami a své dítě byste měli rádi na očích, můžete vyrazit studovat jazyk spolu s ním.