Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Taťána Kovaříková představila kolekci White Now ve velkém stylu

Přední česká návrhářka Taťána Kovaříková přichází s novou kolekcí WHITE NOW, které dominuje bílá barva. Módní přehlídka se odehrála na úžasné terase s výhledem na celou Prahu. Večerem provázela Monika Absolonová, která modely Taťány Kovaříkové s oblibou nosí.

Eliška Vrbová | 7. 05. 2019

Taťána Kovaříková je známá svou oblibou černé barvy. Nicméně na letošní jaro a léto přichází s kolekcí WHITE NOW, která už názvem napovídá, že její dominantní barvou je bílá. "Kolekce je protknutá světlem a za stěžejní barvu jsem zvolila bílou evokující relaxaci, ženskost a čistotu stylu,“ popisuje sama návrhářka.

Kolekci kraluje bílá a zlatá, ale nechybí samozřejmě ani Taťány oblíbená černá barva. Protože návrhářka tvoří v souladu s myšlenkou "slow fashion", jednotlivé kousky se dají kombinovat nejen mezi sebou, ale také s předešlou kolekcí. WHITE NOW tvoří zejména letní kabáty, korzety či večerní šaty z taftu a flitrů.

V kampani ke kolekci WHITE NOW figurují herečka Jitka Asterová, spisovatelka Barbara Nesvadbová a herečka Anna Kameníková. "Ony jsou přesným ztělesněním žen, pro které tvořím," vysvětluje návrhářka, proč si vybrala právě tyto osobnosti. „Vážím si žen, které se nebojí být ženami, jsou krásné, odvážné a osobité," dodává Taťána Kovaříková.

Módní přehlídka kolekce WHITE NOW se odehrála na skutečně originálním místě. Fotografie z přehlídky na překrásné terase v centru Prahy s výhledem na celé město si můžete prohlédnout níže v galerii.

WHITE NOW - "From runway to reality"