Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Taťána Kovaříková představila svou novou rozzářenou kolekci

Módní návrhářka Taťána Kovaříková je známá svými ikonickými černými modely. Její nová jarní a letní kolekce je však plná barev, jako je lososová, šeříková, pastelově růžová a bílá. Taťána svou novou kolekci představila v hotelu Four Seasons v Praze a tuto událost si nenechaly ujít ani české celebrity.

Eliška Vrbová | 21. 04. 2018

Jako jedna z mála českých návrhářů je Taťána Kovaříková známá i v zahraničí. Na její poslední módní přehlídku dorazilo do hotelu Four Seasons v Praze více než 150 pozvaných hostů. Návrhářka, která se nechává inspirovat španělskými látkami, vytvořila pro hosty krásný audiovizuální zážitek. 

Modely z této nejnovější jarní a letní kolekce jsou jemné a výrazně ženské. Najdou se však i volné kousky, jako třeba košilové šaty, které lichotí každé ženě. Jemné romantické prvky kombinované s klasickým stylem a perfektní střihy zaujaly nejednu ze známých osobností, které přehlídku navštívily.

Kolekci večerních šatů dominovaly nadčasové a klasické černé, ale také exkluzivní stříbrné šaty. Nechyběl ani v současné době velmi trendy overal přepásaný stuhou. Tento designový kousek pro dámy, které preferují kalhoty či jemné krajky rafinovaně odhalující část ženského těla je jasným důkazem, že módní návrhářka Taťána Kovaříková zná přání žen velmi dobře. 

Všechny modely z přehlídky si můžete prohlédnout v první galerii. V té druhé se dozvíte, které české hvězdy si přehlídku Taťány Kovaříkové nenechaly ujít.

S/S 2018 Taťána Kovaříková
Kdo dorazil na přehlídku Taťány Kovaříkové?