Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

TEST ČTENÁŘEK MARIANNE: Norský kolagen Oslo Skin Lab

Naše čtenářky si na vlastní kůži vyzkoušely účinky doplňku stravy, kolagenu Oslo Skin Lab. Jak jejich tříměsíční test dopadl?

Promotion | 17. 07. 2020

Co byste měla vědět:

Nedostatek kolagenu se projevuje stárnutím pokožky, vznikem vrásek nebo také i třepením nehtů. Kolagen Oslo Skin Lab vám pomůže jeho úbytek účinně řešit.

Kateřina Přibylová (48) si díky hydrolyzovanému kolagenu zvykla na pravidelný rituál. "Každý večer jsem si před spaním připravila sklenici vlažné vody, do které jsem spolu se sáčkem kolagenu od Oslo Skin Lab vymačkala i jeden celý citron. Bylo to příjemné každodenní osvěžení", popisuje. Výsledku se dočkáte pouze díky dlouhodobému užívání, u někoho je pozitivní efekt znát už za dva měsíce, u někoho to trvá o něco déle. Kateřina viděla první výsledky ke konci třetího měsíce užívání. "Tehdy se začala kvalita mé pokožky po celém těle opravdu  znatelně zlepšovat. Je pevnější a na dotek hladší a tvář je bez viditelných pórů. Hloubka vrásek se zmenšila o 7 % a pórovitost pleti o 12 %. A to jsem si myslela, že jsem o sebe dříve pravidelně pečovala", doplňuje Kateřina. 

kjdskljsjf

POD LUPOU

Kateřině se během tříměsíčního užívání hydrolyzovaného kolagenu viditelně zlepšila struktura a kvalita pokožky.

hdsskljdklasjldkj

 

Testující Lenka Krčmářová (47) užívala hydrolyzovaný kolagen od Oslo Skin Lab převážně večer. "Přimíchávala jsem ho do sklenice s vodou, kterou jsem občas vyměnila za hrnek čaje," upřesňuje Lenka. První změny registrovala přibližně po dvou měsících. "Zmizely mi jemné vrásky v obličeji a ty hlubší jsou méně znatelné. Především mě ale zaujalo, jak byla pokožka celého těla pevnější a na dotek příjemnější. Dříve jsem byla zvyklá mazat tělo mlékem nebo olejem, nyní toto doplňuji ještě koagenovým nápojem," uzavírá Lenka

sdjhakdklas

DO DETAILU

Hloubkové měření kvality pokožky na klinice Medical Beauty Clinic Esthetic and Anti-Aging Medicine v Plzni potvrdilo omlazující účinky užívání Oslo Skin Lab. 

kdjskjfk

 

Lenka Knapková (37) si norský kolagen oblíbila během karantény. "Doma jsme s rodinou pravidelně snídali pospolu a já si vždy kolagen rozpustila do vody, džusu nebo jogurtu," prozrazuje Lenka. Změn, které díky užívání kolagenu nastaly, si brzy všimla nejen ona sama, ale i její okolí. "Kamarádka postřehla, že mám méně výraznou vrásku mezi obočím, onu nechvalně proslulou mračivku. Aby ne, moje pleť byla už po dvou měsících viditelně pevnější a taková šťavnatá. Výsledky měření ukázaly zlepšení hloubky vrásek o 17 %! Celkově jsem s kolagenem moc spokojená a určitě ho chci používat i nadále. Díky tomuto testování jsem si uvědomila, že jsem do své pleti  měla investovat už dávno," uzavírá svou zkušenost.

sdkjsklajdksa

VYLEPŠENÁ SNÍDANĚ

Lenka mixovala kolagen s vodou, džusem a jogurtem, přimíchat ho ale můžete i do své oblíbené domácí limonády. 

sdkdlůsak

 

Chcete norský kolagen Oslo Skin Lab také vyzkoušet? Pak neváhejte a využijte slevy na první balení The Solution. A to pouze pro čtenářky Marianne! 

skdjaslkjda

Objednejte nyní a první balení na 4 týdny obdržíte se slevou 50 %. Stačí jen při objednávce na www.osloskinlab.cz zadat kód MARIANNE50.