Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Archiv

Testujeme: Biotherm Aquasource

Když přijde řeč na hydrataci pleti, určitě nechcete ztrácet čas a zkoušet stále nové a nové produkty. Proto jsme nechali čtenářku Silvii otestovat nový krém od Biotherm za vás. Jak to dopadlo?

Redakce Marianne | 3. 09. 2015

Jaká mít očekávání?

Hydratační složení krému Aquasource nabízí obrovské množství regeneračního komplexu Life Plankton™ a zvlhčující manózu, což pokožce umožní uchovat si hydrataci po dobu až sedmi hodin. Míra hydratace se přitom v průběhu času nemění.

Co to znamená?

V podstatě to, že vaše pleť vydrží stále stejně hydratovaná celou zmiňovanou dobu. Vy se budete cítit příjemně, vaše kůže bude hebká a nehrozí, že se objeví nějaká vysušená nebo naopak ‚žmolkující‘ místa. 

A realita?

Silvii, jež má normální až smíšenou pleť, zaujala gelová struktura krému. „Nejprve jsem se jeho nebývalé lehkosti až zalekla. Bála jsem se, že se okamžitě vsákne do kůže a make-up se nebude mít na co uchytit, ale byla jsem opravdu příjemně překvapená,“ líčí nadšeně. „Asi po pěti dnech jsem si sáhla na obličej a zřetelně jsem cítila, že je moje kůže mnohem jemnější. A tento pocit mám pořád. To je podle mě důkaz, že krém skvěle hydratuje,“ objasňuje. Je třeba říkat víc? „Teď už ho nedám z ruky,“ směje se Silvia.

Pro více informací nás sledujte na Facebooku.