Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Tipy na dárky ke Dni otců na poslední chvíli

Na zítřek 16. června připadá Den otců. Zatímco květnový Den matek se v Česku slaví hojně, na otce se trochu zapomíná. Že ještě ani vy nemáte pro svého tatínka žádný dárek? Proto tu jsou naše tipy na dárky na poslední chvíli, které mu zaručeně udělají radost!

Eliška Vrbová | 15. 06. 2019

Hodinky

Hezké, stylové a kvalitní hodinky by měl mít každý muž. Samozřejmě záleží, do jaké cenové kategorie chcete investovat, ale pokud se poohlížíte po luxusních hodinkách, máme pro vás tip. Hodinky řady 1858 Geosphere z dílny značky Montblanc vzdávají hold legendárním strojkům Minerva z 30. let dvacátého století a ztělesňují ducha volné přírody. Bronzové pouzdro s leštěným saténovým povrchem má jemné vroubkování a může se pochlubit zadní stranou vyrobenou z titanu s bronzovým potahem, který snižuje riziko kožních alergií. Další detaily zahrnují vroubkovanou korunku, která připomíná dobové hodinky, a robustní vyklenuté safírové sklíčko, které podtrhuje vintage vzhled každého kousku.

Trenýrky

Pohodlné spodní prádlo potěší nejen nás ženy, ale i muže. A u trenýrek El.Ka vyráběných v Česku to platí dvojnásob. Nyní značka nabízí sety pánských boxerek po čtyřech, které jsou jako dárek naprosto ideální. Set stojí 1200 korun, což je běžná cena za tři kusy, sladěné dárkové balení po čtyřech je tedy navíc výhodné. Kromě boxerek najdete v nabídce značky El.Ka Underwear trenýrky nejen pro muže, ale i pro celou rodinu a také pohodlné kraťásky a tílka pro ženy. El.Ka má navíc moc hezké barevné kombinace a opravdu příjemně se nosí.

Znovupoužitelný hrnek

Dá si váš tatínek rád po ránu kávu, ale kvůli rannímu shonu si ji nestíhá vypít? Nebo hodně cestuje autem a kupuje si kávu s sebou? Pak se mu určitě bude hodit praktický, ale zároveň stylový znovupoužitelný hrnek. Jeho používáním zamezí vytváření zbytečného odpadu papírových kelímků a plastových víček, a navíc je požitek z kávy z těchto hrnků mnohem lepší. Širokou nabídku hrnků a kelímků najdete například na e-shopu Freshlabels. Záleží už jen na vás, zda vyberete sklěněný Keep Cup s korkovým držákem, nerezový Frank Green nebo rCup vyrobený z jednorázových papírových kelímků.

Tričko s potiskem

Má váš tatínek oblíbenou kapelu, sportovní tým, značku motorek či aut nebo film? Kupte mu tričko s potiskem toho, co má nejraději. V F&F, H&M, Marks & Spencer, Reserved a u mnoha dalších značek seženete spoustu triček s nejrůznějšími potisky. Dobře se zamyslete, jaké tričko by mohlo vašeho tatínka potěšit a je téměř jisté, že daný potisk seženete, výběr je opravdu bohatý. A kdyby ne, můžete tričko s potiskem snadno vyrobit za pomoci nažehlovacího papíru.

Sluneční brýle

Léto už je bezpochyby tu, a tak by ani muži neměli být ochuzeni o stylové sluneční brýle. Těmi nejklasičtějšími jsou brýle Ray-Ban, které jsou na trhu už od roku 1937 a díky oblibě hollywoodských hvězd se od té doby drží stále na vrcholu. Kromě známých pilotek jsou nyní v nabídce optiky Optiscont i hranaté siluety ve dvou provedeních. Hranaté "raybany" zakoupíte od 3190 korun a v ceně je i pouzdro a čistící sada na brýle.