Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Tipy na dárky

Tipy na dárky pro nejmenší

Udělat radost těm nejmenším je to nejkrásnější, co může být. Děti se na Vánoce a dárky těší celý rok. Vidět jejich rozzářené oči pod stromečkem je pohled k nezaplacení. Apart je tady od toho, aby vám s tím pomohl!

Promotion | 16. 12. 2019

Jestliže máte doma malou parádnici, které se už nezavděčíte hračkami, neváhejte ji pod stromečkem překvapit třeba krásným šperkem. Naopak hochy zajisté potěšíte stylovými hodinkami, se kterými se budou cítit opravdu výjimečně. Vyberte jim něco z dětské kolekce Apart.

Hravé šperky

Nejoblíbenější motiv na špercích jsou bezpochyby zvířátka. Děti je totiž doslova milují! Děvčata se však jistě ráda ozdobí i šperky s květinami, srdíčky, ovocem a dalšími vzory. Záleží pouze na vkusu. Máte na výběr hned z několika variant. Můžete sáhnout například po špercích zdobených smaltem. Tyto náušnice, přívěsky a náramky tvoří dohromady krásné, barevné soupravy, které se zaručeně stanou oblíbeným kouskem. Jestliže máte doma již větší slečnu, která není zastáncem tak pestrobarevných kombinací, můžete jí darovat klasický stříbrný či zlatý šperk.

apart apart

Je libo soupravu s delfíny, včelami či kočičkami? Není problém! A co říkáte na roztomilé náušnice s pandami, beruškami, králíky, motýlky, vážkami či veverkami? Nebo náramek, náušnice či přívěsek se srdíčkem je vskutku krásný dárek. Věnujte ho například své malé dceři a dokažte jí, co pro vás znamená. Pokud chcete darovat opravdový unikát, jsou to právě náušnice zdobené zirkony.

Pestrobarevné hodinky

Značka AM:PM je vyhledávána především díky kvalitním a spolehlivým hodinkám. Tentokrát připravila i několik kousků pro děti. Mají silikonový pásek a vodotěsnost až       do 50 m. Ciferník je trefně ozdoben motivem pastelek. Tyto hodinky doslova hrají všemi barvami. 

apart

Milují vaše děti Disney pohádky? Co takhle jim pořídit hodinky nebo šperk s jejich oblíbeným hrdinou? Postavy z Ledového království, Sněhurky, Mickey Mouse, Medvídka Pú a dalších filmových trháků se objevují na výrobcích z kolekce Disney by Apart.

apart