Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Tipy na outfity, ve kterých roztančíte i ten nejnudnější vánoční večírek

Ač to tak venku rozhodně nevypadá, za měsíc a půl tu máme Vánoce. A to znamená jediné - nastává období vánočních večírků, ať už firemních či těch s přáteli, a samozřejmě s tím spojené vymýšlení stylových outfitů. Vybrali jsme ty nejtřpytivější šaty, sukně a topy, které jsou pro outfity na vánoční večírky jako stvořené.

Eliška Vrbová | 13. 11. 2019

Stejně jako si neumíme Vánoce představit bez cukroví, pohádek, stromečku a kapra se salátem, tak si vánoční party neumíme představit bez flitrovaných šatů. Blyštivé šaty s flitry jsou nejjednodušší, ale zároveň nejefektnější outfit, jaký můžete zvolit. Stačí k nim pak přidat už jen jednoduché doplňky, blyštivé líčení a look na vánoční večírek je na světě. Efektní samozřejmě budou červené šaty například v krajkovém provedení nebo klasické malé černé se zlatými doplňky. Spoustu vánočně laděných šatů najdete právě teď ve zbrusu nové kolekce F&F.

Šaty

Hezký outfit na vánoční večírek můžete snadno poskládat i z klasických černých kalhot a zajímavého metalického topu. Kalhoty zvolte širší a obujte k nim lodičky na podpatku se špičatou špičkou. Kdybyste chtěla dosáhnout looku tak trochu ve stylu Studio 54, vyberte si kalhoty, které se směrem dolů rozšiřují a k nim oblečte třpytivý top s efektem zavinování, jaký seženete například v Lindexu.

Topy

Barevná plisovaná sukně a jednoduchý černý top je dalším naším tipem na stylový outfit nejen na firemní vánoční večírek. U sukní v midi délce určitě nezapomeňte na lodičky na podpatku, pokud nevydržíte v jehlách, můžete zvolit i blokový podpatek. V některých případech budou dobře vypadat i kotníkové boty, zejména pokud zvolíte top s dlouhým rukávem nebo přes top přehodíte ještě sako. Metalické plisované sukně koupíte v Lindexu i v F&F.

Sukně