Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Trápí vás šedé odrosty? Poznejte rodinu Kořínkových!

Máte problém s odrosty vlasů, které se objeví již několik dní po obarvení a kazí váš celkový vzhled? To nejste sami! Stejný problém řešila i rodina Kořínkových, dokud nenašla magické řešení, které funguje pro všechny její členy. Objevte i vy jejich tajemství...

Promotion | 25. 01. 2019

Maxine Kořínková v podání Helen Mirren je zapomnětlivou a excentrickou matkou dvou dospělých dětí: Marilyn (Andie MacDowell) a Maxwella (Jonathan Saxby). Maxwellova manželka, Melinda Kořínková (Morena Baccarin), je filantropkou na poloviční úvazek. Na druhé straně Meredith Kořínková (Aja Naomi King) představuje královnu dramatu na plný úvazek. Spolu se svou sestrou Meredith (Luma Grothe) řeší podobně jako zbytek rodiny neustálý problém šedivých odrostů.

jkklklk

Naštěstí rodina Kořínkových našla řešení, kterým se můžete inspirovat i vy. Je jím sprej pro okamžité zakrytí odrostů Magic Retouch od L’Oréal Paris. Jeho lehké složení vlas nezatěžuje a sjednotí barvu během několika vteřin. A jaké je tajemství tohoto magického spreje? Je jím barevný pigment, který k vlasu dokonale přilne a vydrží až do dalšího umytí vlasů šamponem.

sdkjfdsljfdksj

A jaký je postup? Vyberte si z devíti odstínů ten, který je nejbližší vaší barvě vlasů. Sprej protřepejte a nastříkejte na odrosty ze vzdálenosti 15 cm.

Tip: Na závěr vlasy a pokožku jemně promnout prsty, chcete přeci působit přirozeně, nebo ne? 3-2-1 hotovo!

dsjksjkjskf