Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Ty nejkrásnější a nejzajímavější róby z červeného koberce poslední dekády

Šaty z opravdového masa, ve kterých v roce 2010 Lady Gaga vyrazila na udílení MTV Video Music Awards, asi jen tak nic nepřekoná. I tak se ale na pověstném červeném koberci od té doby objevilo spoustu dechberoucích rób a my pro vás právě teď máme přehled těch nejúchvatnějších.

Eliška Vrbová | 20. 11. 2019

Že je na červeném koberci důležité zaujmout, na tom se shodnou jak celebrity, tak jejich stylisté. Některé známé osobnosti se na významných akcích objeví v šatech, na jaké si už druhý den nikdo nevzpomene. Někdy se však podaří vytvořit nezapomenutelný look, o kterém se mluví ještě dlouho poté.

V případě Lady Gaga to kolem roku 2010 byly spíš šokující a kontroverzní looky promyšlené do posledního detailu. V poslední době si coby Oscarem oceněná zpěvačka a herečka potrpí už na okázalé, avšak stále nesmírně stylové róby, stačí si vzpomenout na její peříčkové Valentino šaty na filmovém festivalu v Benátkách.

Zaujmout může ale i naprosto jednoduchý look, který zvolila například Angelina Jolie na předávání Oscarů v roce 2012. Černé Versace šaty byly vším, co na červeném koberci chcete vidět - nadčasovost, styl a trochu Hollywoodské elegance. Stejně jednoduše úchvatně vypadala i Saoirse Ronan na udílení Oscarů minulý rok v pudrově růžových šatech Calvin Klein.

Mistryní zajímavých looků na červeném koberci je také Rihanna. Ať už si vzpomeneme na její "nahé" síťované šaty od Adama Selmana na udílení cen CFDA v roce 2014, žluto-zlatou honosnou róbu na Met Gala v roce 2015 nebo tylové růžové šaty od Giambattisty Valliho. Všechny tyto a další nezapomenutelné looky z červeného koberce si můžete prohlédnout v následující galerii.

To nejlepší z červených koberců za posledních deset let

Související články

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?

Móda

<span>Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly</span>

Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly

Móda

<span>Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce </span>

Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce