Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Ty nejlepší kosmetické dárky na svátek zamilovaných!

Největší svátek zamilovaných je za dveřmi. Ať už ho plánujeme trávit sami nebo ve dvou, s našimi tipy si ho rozhodně užijete!

Markéta Vörös | 12. 02. 2018

NEROZLUČNÁ DVOJKA

Chcete udělat radost sobě i své drahé polovičce? Co si pořídit parfémy, s kterými se budete doplňovat? Česká značka Dermacol se rozhodla práve takové vytvořit! Navíc s nimi z pohodlí domova procestujete svět. Dámská vůně Sweet Orange & Honeysuckle vás přenese do exotického prostředí libanonských vodopádů, zatímco pánská Sea Salt & Lime vám učaruje italským Portofinem. Tak se vydejte společně na cestu kolem světa!

vddgsd
Dámská vůně 50ml 790 Kč
dsgsgsg
Pánská vůně 50ml 790 Kč

 

NEJEN KOREJSKÁ LÁSKA

Ty nejroztomilejší valentýnské dárky najdete u značky KOREAN LOVE, která je dostupná výhradně v parfumeriích Marionnaud. Převážně dekorativní kosmetikou, ale také praktickými doplňky můžete vyznat lásku mamince, kamarádce, nebo udělat radost sobě.

ddsgs
V kolekci najdete rtěnky, lesky, tvářenky, oční stíny a mnoho dalších. Ceny od 69 Kč

NA PALUBU

Lush vždycky přijde s něčím fantastickým a voňavým a na Valentýna tomu nebude jinak. Mají krásné sety, sprchové bomby a gely, prostě na co si vzpomenete! Buď se rozhodnete si udělat sami relaxační večer, anebo pokud máte velkou vanu, můžete si koupelovou bombu užít s někým dalším. To už je jen na vás!

vdgdsgsd
Lodičku lásky zakoupíte za 159 Kč/kus

 

NEZAPOMENUTELNÉ HÝČKÁNÍ

Chcete strávit svátek zamilovaných trochu nevšedně ve stylovém prostředí, se sklenkou dobrého šampaňského a v doprovodu exkluzivních wellness procedur? Pak doporučujeme luxusní večer v pražském hotelu Emblem a  zdejších lázních M Spa s romantickým výhledem na Prahu. Něco takového se rozhodně neodmítá!

dfgdgsd

 

UNIKÁTNÍ VŮNĚ

Pokud si chcete užít svátek zamilovaných v trochu jiném duchu, vydejte se do pražské botanické zahrady v Tróji. Ve skleníku Fata Morgana se otevírá první ze zastávek Vonné stezky s vonným panelem. Ten představí vůně exotických květin a umožní vám přenest se do tropického pralesa skrze čichové vjemy. V průběhu minulého roku v prostoru skleníku zrála aromatická směs, ze které vznikl originální parfém nazvaný Fata Morgana N° 1. Snoubí se v něm silice 21 tropických rostlin, jimž vévodí ylang-ylang a citronová tráva. Každé přivonění vás vezme do tropického ráje.

vxxvds
Parfém o objemu 5ml zakoupíte na pokladně skleníku Fata Morgana za 499 Kč

 

PRO HARMONII VE VZTAHU

Nechte Marka, ať vás potěší. Myslím tím samozřejmě značku MARK! Na Valentýna si připravili set, který udělá radost vám i vaší drahé polovičce. Doporučujeme balíček Vyjímečná láska, který obsahuje: 1x MARK for HIM after GYM, 1x MARK face scrub, 1x MARK Lip Balm, 1x MARK beard wax, 2x MARK náramek Červený jadeit, který do vašeho vztahu přinese harmonii a štěstí.

vcxbxcvxv
Cena setu je 1280 Kč

 

Související články

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci

Krása

<span>Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám</span>

Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám

Krása

<span>Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný</span>

Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný