Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

UBER dělá vlny v Chorvatsku

UBER dělá vlny v Chorvatsku

Oblíbená aplikace se přesouvá ze silnic na moře!

Veronika Hong | 20. 06. 2017

“Vezmu si UBER” dostává v Chorvatsku úplně jiný rozměr. Oblíbená aplikace vám totiž nenabídne pouze odvoz autem, ale nově i lodí. Od 29. června 2017 startuje služba UberBOAT, která vám umožní dopravu podél chorvatského pobřeží. 

ub
Zdroj: Uber

Z letiště do hotelu, z hotelu na večeři nebo jen na poznávací výlet po ostrovech. Doprava mezi bodem A a B není jen nutná cesta, ale zážitek. A když necháte kapitána, aby trochu zrychlil, tak i dobrodružství. 

u
Zdroj: Uber

Loď můžete využít na jednorázovou cestu nebo si objednat půldenní výlet na nedaleké ostrovy ze Splitu, Hvaru a Dubrovníku. 

ub
Zdroj: Uber

Uber si zakládá na tom, že vždy jen stačí stisknout tlačítko a jet, takže máme velkou radost, že se nám tento princip podařilo posunout na novou úroveň. UberBOAT nabídne místním i turistům nové příležitosti k poznávání chorvatského pobřeží, a přitom jim poskytne při cestách na ostrovy kolem Splitu, Hvaru či Dubrovníku jedinečné zážitky spolehlivě a jednoduše. Jsme přesvědčeni, že díky této službě zásadně vzroste doprava na ostrovy a posílí turistický ruch v Chorvatsku,“ říká Davor Tremac, generální ředitel společnosti Uber v Chorvatsku.

ub
Zdroj: Uber

Jak to funguje? 

1. Otevřete aplikaci Uber a zadáte požadovaný cílový ostrov

2. Z nabídky vyberte možnost UberBOAT (max.8 osob) nebo UberBOATxl (max. 12 osob)

3. Kapitán vašeho člunu vás bude kontaktovat a dohodne s vámi podrobnosti

4. Po potvrzení budou cestující nasměrováni k nejbližšímu nástupnímu bodu, kde je bude očekávat kapitán i se záchrannými vestami a čerstvou vodou

Základní služba nabízí přepravu z místa na místo ze Splitu nebo Divulje (splitské letiště) na Hvar či opačně za paušální cenu 352 eur. Větší XL člun si můžete objednat za pevnou cenu 440 eur. Celodenní výlet začíná přibližně na 980 eurech.

Zdá se vám to hodně? Díky možnosti Split Fare v aplikaci Uber se můžete o cenu za přepravu podělit s ostatními pasažéry, to vše pouze jedním kliknutím.