Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Unikátní fotografie: svatba z pohledu nevěsty

Každý, kdo plánuje svatbu, si přeje, aby ta jeho byla nezapomenutelná, jedinečná a originální. Stejné přání měl i jeden pár z estonského Talinu, podívejte se na jejich svatební fotografie a posuďte sami, jak se jim to povedlo.

Redakce Marianne | 26. 09. 2015

Fotografka Liisa Luts a její snoubenec se rozhodli, že jejich svatba bude něčím neobvyklá, a vzhledem k tomu, že vlastní malou foto a video agenturu, bylo jasné, že ona výjimečnost bude souviset právě se svatebními fotografiemi.

Budoucí manželé se dohodli, že jejich fotografkou bude právě sama Liisa. Svatba tak bude nafocena pouze z její perspektivy a bude-­li potřeba, může fotit odrazy v zrcadle. Vznikl tak velmi unikátní projekt, jehož výsledek všechny mile překvapil.

„Chtěla jsem něco jiného, ne takové ty naaranžované vyumělkované snímky, které absolutně nevypadají přirozeně," říká Liisa. „Při vší úctě ke svatebním fotografům, já jsem toužila po něčem reálnějším a hlubším. Po něčem, že i moje vnoučata poznají, že jsem to já, a ne nějaká mrkací panenka," dodává se smíchem mladá paní.

Unikátní fotografie: svatba z pohledu nevěsty