Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Únorové vydání Marianne Bydlení je právě v prodeji!

Na začátku roku máme často chuť neopouštět naše příbytky. Proto jsme únorové Marianne Bydlení připravili tak, aby vaše zkřehlé tělo i duši skutečně zahřálo!

Zuzana Veselá | 11. 01. 2018

Nachystali jsme pro vás velký přehled postelí, matrací a ložního prádla, díky kterému si své vysněné lože zkombinujete za pár chvil a navíc se inspirujete čtveřicí barevných kombinací a nápadů na to, jak ložnici pojmout.

Protože se blíží měsíc lásky, těšte se i na diy návody na stylová valentýnská přání a květinové dekorace. Poradíme také, kam vyrazit na romantickou večeři a podle které kuchařky uvařit ty nejlahodnější chody.

Za úchvatnými interiérem víkendového domku na pobřeží se vydáme až na daleký Island a v české kotlině vás pozveme na návštěvu do geometricky laděného bytu ve Znojmě.

V oblíbených proměnách se spolu s designérkou Romanou Vyhnánkovou věnujeme pánské pracovně, ze které čiší láska ke knihám a staré Anglii. Jak pracovnu proměnit v útulné holčičí království vám pak ukáže stylistka a majitelka obchodu Nila Eva Urbanová.

Že i dnes mohou být ruční práce zábavou? To vám dokáže blogerka Eva M. Adamcová, která ve svých kurzech učí krásám současné výšivky. A my jsme si jistí, že přesvědčí i vás.

Hezký tvořivý únorový čas vám přeje redakce Marianne Bydlení.

Související články

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Proměny

<span>Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru</span>

Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru