Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Už máte březnovou Marianne?

Svěží, plná pozitivní energie a dobré nálady. To je březnová Marianne!

Anonymous | 22. 02. 2018

Kromě výletu do Paříže s Jitkou Čvančarovou a mnoha dalších zajímavých rozvorů pro vás máme nevšední módní překvapení - členové Baletu Národní Divadla vám v březnu předvedou, že móda a tanec si spolu skvěle rozumí. 

Milujete ho víc než on vás? Co s tím, vám poradí “nekouč” Martin Zikmund. Zrzky pozor, v rubrice Krása se zajímáme právě o vás! K tomu vám představíme žhavé kosmetické novinky. Nebudou chybět ani další oblíbené rubriky včetně receptů Manželů v kuchyni, kteří vás vezmou na cestu kolem světa. 

V neposlední řadě s novým číslem vašeho oblíbeného magazínu přijíždí i nová Jízda Marianne s velmi zajímavým hostem. Podívejte se sami na www.marianne.cz!

JÍZDA MARIANNE s Terezií Kovalovou

marianne

Přijíždí další díl Jízdy Marianne! Tentokrát s moderátorkou Ivanou Kulhánkovou a violoncellistkou Terezií Kovalovou. Připoutejte se! Tyhle ženy za volantem se nebojí zrychlit ani se ztrapnit při parkování. Jejich luxusním kočárem bude BMW X3 xDrive30d.

JITKA ČVANČAROVÁ: Paris, je t’aime

marianne

Herečka Jitka Čvančarová miluje Paříž. Marianne miluje Jitku. A protože je dobré si občas splnit sen, rozhodli jsme se ji nafotit právě v metropoli nad Seinou. Taky jsme stihli probrat, proč se občas cítí jako chlap, i když žije s nejsledovanějším výstřihem Česka.

MAROŠ KRAMÁR: Nebezpečně spokojená povaha

marianne

„Moje žena má napůl ruský původ, je trochu carevna. Dostat se jí pod kůži bylo těžké. Láska na první pohled to nebyla.“ S hercem Marošem Kramárem o slovenském původu, ruské manželce, kostarické domácnosti, americké životní lekci a práci v Česku.

ANDREA SEDLÁČKOVÁ: Bulvár k snídani

marianne

Nemanželská dcera Françoise Mitteranda! Prsa Táni Vilhelmové! Připadají vám podobné titulky na Marianne příliš laciné? Nemá cenu hrát si na mravokárce, schválně, kdy jste naposledy u kafe rozklikla v mobilu článek, že se nějaká slavná herečka rozvádí? Andrea Sedláčková ví o bulváru vše, o kauzách slavných napsala knihu.

FENOMÉM: Facebooková kocovina

marianne

Sociální sítě byly ještě přednedávnem adorovány jako místo, kde se utužují lidské vztahy. Jenže uběhlo pár let, a Facebook se stal arénou hádek a osobních útoků, Instagram zase podle odborníků snižuje pocit spokojenosti s vlastním životem. Proč nám přestaly sociální sítě dělat radost?