Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Užijte si až 8 týdnů bez epilace!

Nezáleží na tom, kolik je vám let, kde bydlíte, ani čím se živíte. Všechny máme něco společného. Každý den toužíme vypadat skvěle, cítit se skvěle. A k tomu patří dokonale hladká pokožka. Jak toho ale dosáhnout? Moderní doba s sebou naštěstí přináší nová řešení – systém Philips Lumea, č. 1 IPL řešení v Evropě, jehož účinek byl klinicky ověřen.

Redakce Marianne | 30. 05. 2016

Slyšíte o IPL poprvé? Nevadí, pojďme se na to, jak funguje, podívat trochu blíže. IPL neboli Intenzivní pulzní světlo vychází z technologie využívané v profesionálních salonech krásy, kde se prosazuje posledních 15 let. Philips tuto technologii přizpůsobil a ve spolupráci s předními dermatology vyvinul systém Lumea. Díky němu má nyní každá žena možnost aplikace IPL v pohodlí svého domova doslova na dosah ruky.

Philips Lumea vysílá do lůžka chloupků jemný puls světla. Ten je uvnitř lůžka přeměněn na teplo, které má přirozenou tendenci tlumit růst chloupků. Lůžko chloupku tím samovolně přechází do klidové fáze – jedné ze tří fází růstového cyklu. Chloupek, který z lůžka vyrůstal, se uvolní a sám bezbolestně vypadne. Dokud lůžko chloupku zůstává v klidové fázi, nový chloupek neroste. K tomu stačí jednou za až 8 týdnů zopakovat aplikaci IPL. Klinické studie navíc potvrzují, že po prvních 4 - 5 ošetřeních, vždy s odstupem dvou týdnů, dochází až 75% omezení růstu chloupků trvající celé měsíce.  Konečně tak můžete doma zažít pocit stejně hladké pokožky jako po návštěvě profesionální kosmetického salonu. 

Snimek obrazovky 2016 04 28 v 9.31.37

O tom, že Philips Lumea funguje, že její použití nebolí a efekt vydrží klidně až 8 týdnů, se přesvědčila osobně i česká herečka Jitka Schneiderová. Podívejte se samy – Jitka Schneiderová - Dlouhotrvající hladké oholení s Philips Lumea.

{YouTube}bzd4xkoUpyI{/YouTube}

Snimek obrazovky 2016 04 28 v 9.32.00

V současné době je na trhu k dispozici několik modelů IPL systémů Philips – bezdrátový Lumea Prestige SC2009, který kromě většího tělového nástavce nabízí ještě přesný nástavec pro ošetření obličeje a nástavec pro oblast bikin, bezdrátový SC2005, jehož součástí je nástavec pro ošetření těla a dále síťový SC1995 s tělovým nástavcem. Všechny modely disponují lampou, která poskytne více než 250 000 záblesků, nabízejí pět nastavení intenzity světla podle typu pokožky a barvy chloupků. Integrovaný UV filtr chrání před UV zářením.

lumea

Navíc, pokud si nyní zakoupíte jeden ze systémů Philips Lumea a ten vám nebude z jakéhokoliv důvodu vyhovovat, můžete ho v rámci promo akce „90 dní testování se zárukou vrácení peněz“ do 90 dnů od nákupu vrátit. Více informací na  www.lumea.cz.

 

Advertisement