Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Užijte si dámskou jízdu s Reese Witherspoon

Je čas vyrazit si s kamarádkami do kina a pořádně se pobavit!

Veronika Hong | 5. 09. 2017

Milé dámy, nechte muže doma a užijte si večer plný zábavy s nejlepšími kamarádkami. Navíc si můžete odnést i skvělé ceny!

Multiplexy PREMIERE CINEMAS v Praze, Olomouci a Teplicích uvedou v úterý 12. září 2017 speciální filmový večer pro dámy PREMIERE LADIES s předpremiérou nejnovější romantické komedie s Reese Witherspoon - KTERÝ JE TEN PRAVÝ. 

Premiere Ladies – Který je ten pravý startuje v 18:00 hod. welcome drinkem a doprovodným programem. Od 19:00 hod. pak následuje tombola a předpremiéra filmu.

V rámci doprovodného programu vás čeká welcome drink Frisco, ale také ukázky luxusního líčení a fotografování. Atraktivní částí programu bude jistě tombola, ve které můžete získat fotoaparáty INSTAX MINI Fujifilm nebo vouchery na víkendové pobyty, sportovní zboží či předplatné časopisu Marianne. 

l

O FILMU

Reese Witherspoon v obležení mladých mužů v romantické komedii „Který je ten pravý?“. Jako čerstvě rozvedená matka dvou dětí se vrací do města, kde vyrostla a na narozeninové party potká tři mladíky. S jedním z nich stráví noc a všem třem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Její život najednou nabírá nečekaný směr. Právě když věkový rozdíl mezi ní a jejími novými objevy přestává definitivně hrát roli, vpadne do jejich života bývalý manžel. Reese Witherspoon má najednou doma dvě děti, mladého milence, jeho dva kamarády a bývalého manžela.

SOUTĚŽ

Tento týden budeme na Facebooku Marianne soutěžit o vstupenky do každého města - PRAHA, OLOMOUC, TEPLICE. Sledujte náš FB a vyhrajte večer plný zábavy pro sebe a svou kamarádku! 

p

Program multiplexu PREMIERE CINEMAS a on-line rezervace na www.premierecinemas.cz