Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Užijte si léto s novou Marianne

Půlka prázdnin je skoro za námi, ale léto ještě nekončí. Užijte si ho s novou Marianne!

Anonymous | 19. 07. 2018

Společnost při letním odpočinku vám bude dělat Linda Rybová, Lenka Krobotová a Patrik Děrgel, kteří nám poskytli zajímavé rozhovory. Také se můžete těšit na trochu netradiční pojetí módy. V srpnovém čísle se totiž rolí modelek zhostily nejlepší české beachvolejbalistky Markéta Nausch Sluková a Barbora Hermannová.

Rozhodujete se mezi rodinou nebo kariérou? Martin Zikmund vám vysvětlí, že můžete mít obojí. Díky sedmeru letních přikázání vám vaše krásné opálení z dovolené vydrží co nejdéle. Také se s naší beauty redaktorkou podíváte do budoucnosti kosmetiky. Jak to asi vypadá, když péči o pleť svěříte mobilní aplikaci?

Využijte teplých letních večerů a uspořádejte domácí večírek. S našimi tipy to bude party roku! Svým hostům můžete připravit jídlo podle receptů kuchaře Jamese Martina. Ty nejlepší najdete v rubrice Gourmet.

LINDA RYBOVÁ: VŠECHNY MÝTY O MÉM ŽIVOTĚ

Linda Rybová

Představa, že by moje dcera dělala v patnácti stejné věci jako já, je strašná. Devadesátky byly hodně puštěná doba, odcházela jsem z domova hodně brzy.“ říká Linda Rybová. V rozhovoru vzpomíná na své divoké období v 90. letech a vypráví i o spokojeném rodinném životě.

PATRIK DĚRGEL: ŽENSKÁ DUŠE JE PROMĚNLIVÁ, MĚNÍ SE KAŽDOU HODINU

Patrik Děrgel

Pořád se učím, pořád se vyvíjím. Je důležité, abych na sebe vzal i takové ty méně populární úkoly, třeba přísnost.“ říká Patrik Děrgel. V rozhovoru pro srpnovou Marianne se rozpovídal o otcovství, herectví i o ženách.

RODINA, NEBO KARIÉRA? OBOJÍ!

Psychologie

Spokojené děti a teplo rodinného krbu, nebo nadprůměrný plat a šplh po kariérním žebříčku? Občas to vypadá, jako by jedno vylučovalo druhé. Je tomu ale skutečně tak? Neplatí spíš, kolik rolí zastáváte, tolikrát jste člověkem?

LENKA KROBOTOVÁ: SPOUSTU VĚCÍ JSEM SI S VĚKEM V HLAVĚ SROVNALA 

Lenka Krobotová

Na domluvený rozhovor doběhla s patnáctiminutovým zpožděním. Pracovní kalendář má zaplněný na rok a půl dopředu a k tomu se snaží co nejvíc si užívat své dva syny. „Dokud o to ještě stojí,“ směje se. Svoje soukromí si přísně střeží, přesto nás do něj v rozhovoru na krátko pustila. Původně měla našlápnuto na dráhu tanečnice, co ji přimělo k tomu, stát se herečkou? Co ji naučili synové a jak vnímá skutečnost, že loni oslavila čtyřicítku?

VŠECHNY PLÁŽE SARDINIE

Sardinie

Nestihnete jet letos k moři? Nevadí! Ve svém článku vás tam vezme redaktorka Kristýna Mazánková. Ukáže vám ty nejkrásnější pláže Sardinie, doporučí, kam na nejlepší těstoviny i výlet do vnitrozemí.

Krásné léto se srpnovou Marianne!