Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Užijte si léto se srpnovou Marianne

Nechte se letně rozmazlovat s novou Marianne!

Anonymous | 20. 07. 2017

Prožijte vrchol léta se srpnovou Marianne, která je plná pozitivní nálady stejně jako hvězda na obálce Helena Houdová. V rozhovoru s naší šéfredaktorkou prozradila, proč je pro ni tak důležitý alternativní styl života, kdy nalezla svou ženskou sílu a proč jí nevadí vztah s více muži najednou.

Jsou spolu 24 hodin denně. Jaké to je, když partnery spojuje domácnost i práce? Dali byste to? Pět párů a pět příběhů o tom, jak mít šťastné partnerství. Inspirujte se harmonickým svazkem herecké dvojice, majitelů úspěšných značek nebo odborníků na gurmánskou kuchyni v článku Kdo je tady šéf?

V srpnové Marianne najdete také výjimečný rozhovor, ve kterém zpovídá herečka Eva Holubová režiséra Patrika Hartla a naopak. O nové hře divadla Studio DVA - Líbánky na Jadranu, o vztahu herečka-režisér a o velkých i malých radostech a starostech uměleckého života. 

Módní vlny neovlivňují jen to, co si oblékáme nebo co jíme, ale také to, jak vychováváme své děti. Od jógy pro kojence až po výchovu mazlením a další trendy v mateřství najdete v článku Krásné nové dětství bez bot a mouky

Zjistíte, jak žije česká rodina v Oslu a vyrazíme spolu na čarokrásnou Kostariku. 

Rozmazlovat se můžete letní módou, která vás přenese na písečné pláže a poradíme vám, jak oživit svůj městský šatník. Do toho svého vás pak pozve herečka Jana Plodková.

Už jste slyšeli o obličejové józe? Naše kosmetická redaktorka pro vás připravila cviky, které jsou lepší než botox. 

Srpen je jako stvořený na piknik. S Terezou v kuchyni si můžete připravit ty nejlepší dobroty pro mlsání na dece. 

Prožijte krásné léto s Marianne! 

 

Srpnová Marianne