Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Užijte si podzim s listopadovou Marianne

Listopad znamená pro většinu z nás příchod zimy a utlumení energie. My vás však vyzýváme k restartu. Nejenže přichází nový Beauty Box - Restart, ale i listopadová Marianne je plná inspirace a skvělých tipů, které vám dodají chuť vyjít vstříc novým začátkům.

Anonymous | 19. 10. 2017

Mám tři syny. Jsem v chlapské rodině nabité testosteronem takové změkčovadlo. Když občas zakřičím, leknou se, vědí, že je něco přes čáru. Ale jinak mě hýčkají a já hýčkám je,” říká herečka Tatiana Vilhelmová. S hvězdou obálky o testosteronové domácnosti, žárlivosti a výpravách do vlastní minulosti. 

A u minulosti zůstaneme. Bývalého musíme nenávidět už jen z principu, větička „rozešli jsme se jako přátelé“ je brána jako přetvářka hodná hollywoodských celebrit. Ale může to být i jinak. Mimo to se dozvíte, jak herečka Jana Bernášková a režisér David Drábek dokázali zůstat dobrými přáteli i po rozchodu. 

Jde vůbec zvládnout obtížné životní situace a působit navenek sebevědomě? To probereme ve článku To musím zvládnout sama! Nebo ne? 

Sebevědomí vám určitě dodá listopadová móda. Oblečeme vás totiž do úspěchu! Fashion story s názvem Podnikavá dívka vás zavede do šatníku, který by měla mít každá úspěšná žena. Své o tom ví scénografka Michaela Hořejší Horáčková, která nás pustila do toho svého. Čeká vás také lekce Anatomie vrstvení, ve které vám ukážeme, jak podzimní outfity vrstvit, abyste ráno nemrzla a v poledne se neupekla.

Nechybí ani kosmetické novinky, ve kterých vám představíme naše nejoblíbenější rtěnky a vydáme se na parfémovou cestu kolem světa. Zastavíme se také v Austrálii, kde se usadila Rodina na cestě a náš výlet zakončíme na rajském Mauriciu.

Manželé v kuchyni si pro vás tentokrát připravili výbornou cibulovou polévku, francouzský boeuf bourguignon, neodolatelný čokoládový koláč a další dobroty. 

Listopadová Marianne toho pro vás skrývá mnohem víc.

A nezapomeňte, že od 19.10. 2017 si můžete objednat nový BEAUTY BOX RESTART plný přírodních produktů pečlivě vybraných naší redakcí. Objednejte si svůj Beauty Box ZDE a v SOUTĚŽI můžete vyhrát ještě jeden!

Příjemný restart všem! 


Jak jsme fotili Tatianu Vilhelmovou

Listopadová Marianne