Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Užijte si červnové vydání Marianne Bydlení!

Tentokrát jsme se doslova zabydleli venku. Na dvorku jsme uspořádali první letní slavnost, zahradu proměnili v otevřenou restauraci a balkon nafoukli do pohodlných rozměrů.

Irena Nováková | 17. 05. 2018

Na naší tabuli plné chytrých nápadů si ale pochutnáte, i když nedisponujete vlastním kusem zeleně. Malý dvoupokojový byt díky bohaté flóře a neotřelým tipům naší designérky Janky Murínové rozkvetl do krásy obřích rozměrů a nově se tak do něj vejde dětský pokojíček, kuchyň, jídelna, obývák i ložnice. Rostlinami se nešetřilo ani při radikální přestavbě bratislavského bytu po babičce pod taktovkou architektů z ateliéru Nice & Wise. Otevřená dispozice a nábytek na míru mu pomohly omládnout a proměnit se v moderní apartmán.

Za severskou atmosférou se vydáme do rekonstruované pekárny v Olomouci, v níž dnes díky designérce Denise Strmiskové složí hlavu nejeden potulný cestující. Sytými odstíny, dřevěným nábytkem a osobitými detaily pro změnu hýří teplické bydlení designérky Pavly Kirschner. Jestli jste dosud váhali, zda svůj domov trošku nerozdivočit, tahle návštěva vám dodá chybějící odvahu.

Nové Marianne Bydlení přitom nenasytí jen oči, bude vám také chutnat. Prozradíme, jak v mžiku proměnit parapet v bylinkovou zahrádku a stolování obohatit o jedlé květy, na které jsme se zaměřili v rubrice Gurmet. 

Přejeme krásné čtení a těšíme se na další společnou cestu k hezčímu bydlení!