Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

V čem vyrazit na festival?

Obléci se na festival může být složitější, než se zdá. S našimi tipy to ale zvládnete raz dva!

Redakce Marianne | 26. 06. 2013

Festivalová sezona je konečně tady! Ať již vyrazíte na legendární Rock for People (2. 7. až 5. 7.), nebo třeba na lehce undergroundový Colours of Ostrava (18. 7. až 21. 7.), vždy je dobré vědět, co si s sebou zabalit, abyste byla stylová! Chytrý obsah zavazadla se vám bude hodit i na karlovarském filmovém festivalu, který začíná již tento pátek.

Více je VÍCE

Koupila jste si extravagantnější kousek, s nímž si nejste jistá? Otestujte ho na fesťáku! Je tady totiž dovoleno téměř vše, od boho či etno stylu až po bláznivá trička, průhledné pláštěnky nebo metalové cvočky. Stačí si jen vybrat tu správnou akci. Navíc jsme právě vkročili do období slev, takže nákupy letních outfitů mají zelenou!

top9067547572_f01d3febfa_z

Topshop

Inspirujte se u trampů

Myslete také na pohodlí a na to, že se předpovědi počasí nedá stoprocentně věřit. Zásobte se proto tenkými bavlněnými triky, která se v případě potřeby na sebe dají vrstvit. Příliš světlé barvy nechte pro jistotu doma.

Aby vám v tmavém oblečení nebylo na sluníčku horko, zvolte kompromis – jemný, ale hustý potisk na látce, ve kterém se případné fleky od piva a kečupu snadno ztratí. Vyzkoušet můžete trendy aztécké, geometrické, zvířecí či květinové vzory.

MS_Limited_Coll._-_Vinovy_top_dragonfly_print_849_Kc


Marks & Spencer

Nezbytné doplňky

Do výbavy si nezapomeňte přibalit šikovnou lahev na vodu, která bude ladit s vašimi ostatními doplňky. Pitný režim je totiž základ! My zbožňujeme Bobble z www.urbanlux.cz, která vám vodu rovnou i filtruje, což je v polních podmínkách k nezaplacení.

eshop1360319077

Bobble, www.urbanlux.cz

Zapomenout nesmíte ani na sluneční brýle. Vyzkoušejte nějaké hravé, třeba lennonky s ptáčky z Topshopu. Pro jistotu si zabalte i šátek či klobouk. Dokážou vás ochránit nejen před sluníčkem, ale i před deštěm. Pak už jen opalovací krém, plavky, a hurá na to!

top9065333381_9bb3d62208_z

Topshop

V čem vyrazit na festival?