Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

V nové oficiální ukázce z filmu Mamma Mia 2 to mladá Donna pěkně rozjela

Také se nemůžete dočkat premiéry pokračování filmu Mamma Mia? Zkraťte si čekání nově zveřejněným oficiálním klipem z filmu, který vás na něj navnadí ještě víc.

Karolína Peřinová | 18. 05. 2018

První ochutnávku z filmu jeho tvůrci vyslali do světa už v prosinci. Trailer u fanoušků odstartoval nekonečné čekání na léto, kdy má mít film premiéru. Dnes se ale můžeme podívat alespoň na oficiální úryvek z filmu. Jde o hudební vystoupení mladé Donny, kterou hraje Lily James. Zpívá starou klasiku od skupiny ABBA z roku 1976 s názvem „I Kissed a Teacher“.

Podívejte se sami, jak to mladá Donna rozjela.

V pokračování Mamma Mia chce těhotná Sofie (Amanda Seyfried) zjistit, jaká byla její matka Donna (Meryl Streep), když byla mladá. Při pátrání jí pomáhají Donniny nejlepší kamarádky. Společně se vydávají do minulosti, kde mladou Donnu hraje Lily James a skládají jednotlivé střípky vzpomínek.

Stejně jako první díl, i tento je založen na písničkách skupiny ABBA a odehrává se na malebném řeckém ostrově Kalokairi. Ve filmu nepřijdeme ani o všechny hlavní herce včetně Colina Firtha, Pierce Brosnana a hlavně skvělou Meryl Streep, o níž se ze začátku objevovaly spekulace, že se natáčení pokračování nezúčastní. Novými tvářemi bude, jak bylo řečeno, Lily James a dokonce i Cher, která hraje matku Donny.

Premiéra filmu Mamma Mia: Here We Go Again je plánovaná na 19. července tohoto roku. Pokud jste stejně nedočkaví jako my, můžete si před shlédnutím filmu pustit soundtrack, který bude dostupný již od 13. července.