Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Valentýn je tady! Zahalte své rty do svůdných i romatických barev

Červená a růžová. To jsou barvy, které během svátku zamilovaných vládnou trhem. Netroufáte si na ně? Tak co zkusit i něco jiného?

Markéta Vörös | 14. 02. 2020
sdsflkkfl
Všechny tóny červené a růžové.

Červená rtěnka je must-have produkt, který by měla každá žena vlastnit. Dokáže totiž i zdánlivě jednoduchý make-up pozvednout na vyšší úroveň. To ale za předpokladu, že zůstane pouze a jen na rtech. A to platí nejen u rudé, ale v podstatě u jakékoliv barvy, která je tmavší více, než vaše vlastní rty. Víme, do kterých rtěnek se vyplatí investovat! 

Tekuté rtěnky jsou většinou záruka toho, že vydrží na svém místě a to i po několik hodin. Bohužel je to často na úkor samotného vysušování rtů. 

Tip kosmetické redaktorky: Já sama používám nejraději Tatouage od YSL, protože opravdu drží a mé (často přesušené rty nevysouší). Velmi příjemně mě překvapila rtěnka od Kiliana. V kosmetické taštičce ji mám už rok a pořád se k ní vracím. Přežije i několika chodovou večeři (opravdu!) a božsky voní. 

sdksldkfsd
Zleva: Tatouage Couture, YSL, ; Ultra Matte Les Macarons 840 Infinite Plum, 219 Kč, dm drogerie; Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color, Fenty Beauty, odstín Unlocked, 570 Kč, Sephora; Le Rouge Parfum Matte, Kilian, odstín Prohibited, 1350 Kč

Možná si říkáte, že to vypadá hezky na jiných ženách, ale sama si na výrazné rty netroufáte? Proměňte se (nejen) na Valentýna v romantickou krásku. Rty v jemných odstínech růžové a meruňkové budou vypadat přímo snově. 

Tip kosmetické redaktorky: Nebojte se krémové rtěnky aplikovat zlehka i na tvář, vytvoříte tím jednoduchý monochromatický look. 

kjsksdlůskda
Zleva: Rouge Pur Couture The Slim Matte, YSL, odstín 110 Berry Exposed, 1020 Kč; L´Absolu Rouge Ruby Cream, Lancôme, odstín 204, 930 Kč; Multifunkční tyčinka na rty, tváře a oči, Ilia, odstín Tenderly, 950 Kč, Biosophy

Dodají vám rudé rty kuráž a stane se z vás femme fatale nebo raději romantická víla? Ať tak či onak, přejeme povedeného Valentýna!

skdůslkflskdfl