Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Valentýnské dárky na poslední chvíli - poraďte partnerovi, čím vás potěší

Svátek všech zamilovaných je za týden tu a vy stále nemáte rozmyšleno, co byste od svého partnera ráda dostala? Dárky, které se k Valentýnu přímo nabízí, jsou krásné šperky či romantické spodní prádlo. Inspirujte se našimi tipy, které určitě ocení i vaše drahá polovička.

Eliška Vrbová | 7. 02. 2019

Náhrdelník

Náhrdelníky s motivem srdce či dalších symbolů lásky se to napříč valentýnskými kolekcemi od různých značek jenom hemží. Spoustu z nich také nabízí vlastní personalizaci, ať už vygravírováním jména, data či vzkazu přímo do šperku nebo možnou kombinací nejrůznějších přívěsků. Ať už si vyberete šperk od Tiffanyho, Pandory nebo ALOve, můžete si být jistá, že ten váš náhrdelník bude rozhodně jedinečný.

Zamilované náhrdelníky

Prsteny

Prsteny jsou na Valentýna obzvlášť oblíbené, některé z nich se totiž klidně mohou stát těmi zásnubními. V takovém případě je důležitý nejen výběr, ale také moment překvapení. Ten nechte rozhodně na partnerovi a pokud bude tajnůstkařit, určitě se neptejte na podrobnosti. Mohla byste se tak o velké překvapení vlastní vinou připravit. Valentýnské prsteny nabízí opět značky ALOve a Pandora, ale také Swarovski či Klenoty Aurum.

Valentýnské prsteny

Náramky

Ať už si vyberete decentní srdíčko od ALOve nebo masivní mašli od Swarovski, bude vám takový náramek milovanou osobu neustále připomínat. Kombinace zlaté a stříbrné barvy se nemusíte bát, pravidla o zákazu nošení těchto dvou kovů naráz už dávno neplatí. Pokud si chcete k Valentýnu přát něco drobnějšího, nabízí se korálky ze speciální valentýnské kolekce od Pandory.

Náramky z lásky

Prádlo

Krajkové červené a černé prádlo na Valentýna možná je trochu klišé, ale která z nás by si nějaký takový krásný set i tak nepřála? Kromě krajek značka Intimissimi sází na květinové vzory a růžovou barvu, čímž zase o trochu více přivoláte jarní počasí. U značky Tezenis najdete o něco odvážnější střihy body z průhledných materiálů, Lisca zase nabízí pohodlí i u svůdnějších kousků.

Svůdné prádlo