Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Vánoce s Marianne: Darujte krásu

Info ikona
Kosmetické dárky

Štěstí přeje připraveným, a tak je nejvyšší čas na pořizování vánočních dárků. A jaké dárky udělají bez pochyby radost úplně každé ženě či dívce? Jistěže ty kosmetické!

Promotion | 25. 11. 2020

Krásný zářivý úsměv

Potěšte své nejbližší dárkovým poukazem na unikátní, profesionální a šetrné bělení od WHITE Dental BEAUTY. Právě teď na všech klinikách Czech Dental Holding. Objednávejte online na www.czechdentalholding.cz 

Info ikona
Czech Dental Holding

Zastavit čas

Ženy potěší jistě i dárková sada od značky Eucerin HYALURON-FILLER s denním a nočním krémem. Ty obsahují kyselinu hyaluronovou, viditelně vyhlazují jemné linie a vrásky a omlazují vzhled pleti. 

Speciální vánoční cena: 1375 Kč

www.eucerin.cz 

Info ikona
Eucerin

Adventní kalendář plný překvapení 

Objevte štědrou nadílku produktů péče o pleť, tělo, vlasy i líčení od značky rostlinné kosmetiky Yves Rocher (1290 Kč) 

www.yves-rocher.cz 

Info ikona
Yves Rocher

Elixír mládí

Dopřejte svým blízkým luxusní elixír mládí a přirozené krásy z řady Anti-Age de luxe. Jeho základem je éterický olej z růže, který díky obsahu bioaktivních látek má omlazující účinky. 

Dárková sada Luxus hodný královny obsahuje: Bioaktivní liftingové sérum 15 ml, Bioaktivní omlazující krém 50 ml (cena 414 Kč)

www.nobilis.cz 

Info ikona
Nobilis

Notino domácí spa a salon krásy

Udělejte radost kosmetickou sadou na odličování z mikrovlákna Notino Spa Grey (385 Kč). Funguje jako magnet na make-up i nečistoty a zajistí skutečně důkladné a šetrné odlíčení. Pro chvilku relaxace je pak ideální exkluzivní sada 5 plátýnkových masek Korika řady Korean Heritage (765 Kč), která představuje korejský rituál krásy té nejvyšší kvality. Objevte sílu přírodních ingrediencí pro každý typ pleti.

Info ikona
Notino

Vánoční cracker v sobě skrývá to nejlepší z tělové péče SpiriTime. Vysoký obsah vyživujících a hydratačních látek zanechá vaši pokožku jemnou a vláčnou. 

Cena: 275 Kč

Info ikona
Notino

Kosmetická sada pro ženy NOBEA Perfect nails set obsahuje vše, co tyto Vánoce budou vaše ruce potřebovat. Dopřejte si dlouhotrvající barvy s  perfektním krytím již v první vrstvě. 

Cena: 280 Kč

Po zadání kódu notinovanoce15 na www.notino.cz navíc získáte 15% slevu.

www.notino.cz 

* Sleva platí na značky: Saffee, KORIKA, Notino, MEDIBLANC, NOBEA, SpiriTime. Platnost: 1. 11. 2020–30. 1. 2021 Kód neplatí na produkty v akci a ve výprodeji. 

Info ikona
Notino

Dokonalá pleť

Luxusní pleťová péče Nuance Absolute Caviar and Pearl obsahuje extrakty z perel, kaviáru a komplex omlazujících látek stimulují přirozenou obnovu pleti. 

Zakoupíte v lékárnách Dr. Max.

Info ikona
Dr. Max

Krásné vlasy

Dopřejte svým blízkým pocit dokonale zářivých a hladkých vlasů a pořiďte jim balíček značky Wella s řadou Oil Reflection (750 Kč). Dárková sada obsahuje šampon, kondicioner a vyživující olej pro lesk vlasů. Pokud ale potřebujete jemným vlasům dodat trochu vzpruhu, sáhněte po IN VIGO Volume Boost (700 Kč), řadě s extraktem z bavlny. V balíčku najdete šampon, objemovou pečující pěnu a masku. 

Dárková sada IN VIGO Nutri – Enrich (700 Kč) je ideální pro péči o suché vlasy. Obsahuje goji, panthenol a kyselinu olejovou. A pro barvené vlasy je tu řada IN VIGO Color Brilliance (700 Kč), která chrání barvu díky mikrocitrusům a eliminaci mědi ve vlasech. 

Koupíte v profesionálních salonech, které najdete na www.salonfinder.cz, nebo na e-shopu www.mojewella.cz 

Info ikona
Wella

Divoká splněná přání 

Wild Wishes Maxi Gift Set péče o tělo vás omámí vůní bavlníkového květu a navodí příjemnou atmosféru k relaxaci. K dostání pouze v Sephora. 

www.sephora.cz 

Info ikona
Sephora