Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Vánoce s Marianne: Vychytávky pro domácí pohodu

Info ikona
Nespresso

Spousta z nás si předvánoční čas spojuje se stresem a chaosem. Letos to sice bude všechno asi trochu jinak, odpočinek během svátků si ale zasloužíme tak jako tak. Máme pro vás tipy na dárky pro milovníky všech možných vychytávek, které pomohou navodit domácí pohodu.

Promotion | 18. 11. 2020

Čekání na Ježíška

Darujte svým blízkým Nespresso Variations Italia adventní kalendář (950 Kč ), díky kterému můžete společně odpočítávat čas do Štědrého dne.

Info ikona
Nespresso

Domácí kavárna

Pro ty, co si nedovedou představit den bez šálku kávy, je rok 2020 noční můrou. Kavárny jsou opět zavřené, a tak nám nezbývá nic jiného než si kávu koupit v okýnku anebo si ho připravit doma. S kávovary Nespresso to nikdy nebylo snazší! Inspirujte se kávovarem  Nespresso Gran Latissima (cena 8 990 Kč), který snadno připraví jak espresso, lungo tak i oblíbené mléčné receptury.

Info ikona
Nespresso Gran Latissima

Kávovarem Essenza Mini (Cena 2790 Kč) kombinuje jednoduchost ovládání, minimalistickou krásu a nepřekonatelnou kvalitu, typickou pro Nespresso. Užijte si dokonalou kávu v každém šálku. 

Info ikona
Nespresso

Kávovar Creatista Plus (Cena 15.990 Kč) uspokojí nejnáročnějšího milovníka kávy a stane se designovým kousek vaší domácnosti.

Info ikona
Kávovar Creatista Plus

Káva na cesty

Vychutnejte si příjemně teplou kávu i na cestách díky cestovnímu hrnku Nespresso Nomad (540 Kč dle objemu), který zaujme v  zeleném a modrém barevném provedení a dvou velikostech 300ml a 400ml. 

 

Info ikona
Nespresso Nomad

Káva s vůni italských dezertů

Kávy v letošní nové Lume kolekci Nespresso Variations Italia (cena balení 129 Kč) jsou inspirovány italskými tradicemi a ovlivněny chutí tradičních italských sladkostí, jako je lískovo-oříškový koláč či sušenky amaretti. Ke dvěma ochuceným kávám se přidává ještě jedna černá výrazná káva sametové chuti a výrazným aroma z pražení a cereálním podtónem. K dokonalosti pak už chybí jen zásobník na kapsle Lume Mia (750 Kč), kde budete mít všechny své oblíbené příchutě pohromadě.

Dostupné na www.nespresso.com nebo v  síti Nespresso Boutiques 

Info ikona
Nespresso

Darujte světlo

Designeři EGLO vychází vstříc rozdílným zákaznickým preferencí. V nabídce proto najdete nápaditá svítidla nejrůznějších stylů. Velkému zájmu se těší jak například minimalistické či moderní svítidla, tak i osvětlení ve vintage nebo provence stylu. Sklo, kov, textil, dřevo – i po stránce použitého materiálu EGLO nabízí nepřebernou nabídku. Ta kromě interiérových svítidel zahrnuje i svítidla venkovní, kterými můžete osvětlit zahradu, balkon, terasu, ale také přístupové cesty ke garáži či domu. 

Seznamte se s EGLO blíže na www.eglo.cz 

Info ikona
Eglo

Lifestylový televizor

Vkusný interiérový doplněk pro milovníky designu, který se díky unikátnímu 360stupňovému provedení od proslulých designérů bratrů Bouroullecových dokáže přizpůsobit prostoru, a zároveň televizor s moderními funkcemi a kvalitním 4K rozlišením – to je lifestylový televizor od Samsungu The Serif (od 29 990 Kč). 

Více na www.samsung.cz 

Info ikona
Samsung

Vánoce plné trendů

Sháníte dárky pro rodiče, sourozence nebo své přátele? Na zalando.cz seženete dárky pro každého. Např. těmito Marschall sluchátky potěšte každého hudebního nadšence (cena 1900 Kč) 

www.zalando.cz 

Info ikona
Zalando