Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Vánoce v Lancôme Beauty Institute

Info ikona
Lancome

Lancôme Beauty Institute je ráj na zemi pro všechny ženy, které milují hýčkání, úžasné vůně, skvělý servis a exkluzivní produkty. A navíc vám tam ještě před Vánoci krásně zabalí dárky!

Promotion | 10. 12. 2020

Lancôme Beauty Institute představuje unikátní spojení krásy, luxusu a odpočinku. Přijďte si vychutnat váš beauty rituál, ať už jde o péči o pleť, líčení či vůni, v luxusním, příjemném a přátelském prostředí. Vyškolený personál vám rád se vším poradí a představí exkluzivní produkty dostupné pouze v Lancôme Beauty Institute, jako je řada Lancôme Absolue L’Extrait a parfémy Maison Lancôme. Můžete zde podstoupit i analýzu pleti s přístrojem Youthfinder nebo si vybrat správný make-up pomocí přístroje Shadefinder. A to není vše! V druhé části Institute je salon krásy, kde probíhá luxusní kosmetické ošetření tváře i těla

Vyrazte se do Lancôme Beauty Institute ukrýt před vánočním shonem, načerpat nové síly a pořídit dárky pro vaše blízké. Toto jsou naši favoriti:

La Vie est Belle

Manifestem značky Lancôme je sdílet štěstí a La Vie est Belle toto poslání dokonale ztělesňuje. Tvar parfému představuje křišťálový úsměv a evokuje usmívající se rty. Perleťová stuha ztělesňuje křídla svobody. La Vie est Belle je zkrátka nezaměnitelná. Má typickou vůni kosatce v kombinaci s exotickým pačuli a sladkost a něžnost jí dodávají vanilkové tóny. 

Pořiďte ji ženě, která má ráda květinovou vůni s dlouhou výdrží.

Info ikona
Lancome

La Vie est Belle En Rose

La Vie est Belle En Rose toaletní voda v sobě krásu květin stejně jako původní La Vie est Belle. Na rozdíl od ní jsou v ní výrazněji zastoupeny pivoňky a růže, a jakožto toaletní voda působí svěžeji a je ideální na denní nošení.

La Vie est Belle En Rose toaletní vodu pořiďte ženě, která má ráda lehčí a svěží vůně.

Info ikona
Lancome

La Vie est Belle Intensément

Nejnovější verzí La Vie est Belle je parfémová voda Intensément, ze které čiší pozitivní vibrace a pocit štěstí. Ukrývá v sobě akordy červeného kosatce a vanilky, které vám rozbuší srdce. Jasná volba pro maminky nebo kamarádky, které mají rády intenzivnější vůně.

Info ikona
Lancome

Vánoční sety

Ikonická La Vie est Belle je k dostání také v krásných dárkových setech, díky kterým bude radost z dárku dvojnásobná!

Info ikona
Lancome

Vánoční set obsahuje vůni La vie est belle EDP 50 ml, sprchový gel La vie est belle 50 ml a tělové mléko La vie est belle 50 ml.

Info ikona
Lancome

Tento set obsahuje vůni La vie est belle EDP 50 ml a tělové mléko La vie est belle 200 ml.

Lancôme má svoji múzu – růži, která představuje ženskost a vášeň a jako hlavní složka pečujících řad Lancôme byla vybrána pro své ozdravující schopnosti. Zlatá luxusní péče o pleť Absolue obsahuje vzácné Grand Rose extrakty, které pomáhají urychlit regeneraci namáhané pokožky, zjemnit ji a prozářit. I tuto řadu můžete pořídit v exkluzivním setu.

Info ikona
Lancôme

Luxusní vánoční set Absolue obsahuje denní krém Absolue Soft Cream 60ml, denní krém Absolue Soft Cream 15ml, denní krém Absolue Rich Cream 15ml, oční sérum Absolue 5ml a oční krém Absolue 5 ml. 

Dárkový poukaz

Stále si nejste jistí, jaký dárek koupit? Nevadí, v Lancôme Beauty Institute pro vás mají dva druhy dárkových poukazů. Dárkový poukaz na ošetření (lze použít jen na ošetření) nebo dárkový poukaz v hodnotě 1000Kč, který můžete použít na ošetření nebo na nákup produktů. A navíc vám ho dárkově zabalí.

Vánoční kolekce

Jako každý rok můžete v Lancôme Beauty Institute najít limitovanou vánoční kolekci. Letos je plná třpytek a krystalů, které symbolizují radost a štěstí vyzařující z každého z nás. 

Součástí letošní vánoční kolekce je:

  • pudrový rozjasňovač La Rose Highlighter 
  • rtěnka L´Absolu Rouge v odstínech 525 a 169
  • rtěnka L´Absolue Rouge Ruby Cream v odstínech 473 a 274
Info ikona
Lancôme